Celiakia + kde sa daju v Kosiciach kupit bezlepkove vyrobky?

Lidaskar

Já myslím, že je v pohodě volba e-shop, který je na bezlepkovou stravu zaměřený. Já znám Schar www.kleis.cz . Mají e-shop i pro Slovensko.

Lidaskar

Já myslím, že je v pohodě volba e-shop, který je na bezlepkovou stravu zaměřený. Já znám Schar www.kleis.cz . Mají e-shop i pro Slovensko.

Qatka

Celkovo sa bezlepkové potraviny super nakupujú na celia.sk. Majú širokú ponuku pečiva, cestovín ale aj cukroviniek no proste všetkého čo potreba a za cenu akože fakt v pohode ;)

simplementemaria

Je jedna trochu zašitá predajňa bezlepkových potravín na začiatku Čárskeho ulice na sídlisku Mier (blízko je Antik). Skús pozrieť stránku www.naturaprodukty.sk . Majú potraviny hlavne bez lepku, ale aj bez mlieka a bez repného cukru. Majú menej bežné bezlepkové múky z orechov (mandľovú, makovú, kokosovú, ale aj ryžovú a kukuričnú). Sú tam šikovné dievčatá, radi poradia :)

Thoristis

´Ja odporucam nakupovat bezlepkove potraviny na www.tradichut.sk, maju skvely vyber, moznost osobneho odberu a taktiez dopravy ich vlastnym kurierom :)

Deee

Nina, celiakiu mi zistili v 18-tich (teraz mam 22) a zo zaciatku to bolo trosku narocnejsie, ale postupne som si v pohode zvykla. Vacsinu bezlepkových vyrobkov ti da na recept gastroenterolog a vyberies si ich v lekarni (muka, chlieb, krupica, srtuhanka, sladkosti, knedla, palacinky, babovka...) a bezlepkovy sortiment drzi aj billa a hypernova, staci sa opytat, ukazu ti kde ho maju, vacsinou su bezlepkove vyrobky zamaskovane medzi bezne