stretavate sa s takymi ludmi aj vy?

Príspevok v téme: stretavate sa s takymi ludmi aj vy?
mamponalade

ahojte!! dnes som cestovala MHDckou a totalne ma vytocil jeden pan. autobus bol preplneny, nemali sme poriadne kde stat a on sa celu cestu na mna osocoval, ako keby som ja za to mohla. mi tam nadaval, strasne skarede vulgarne slova na mna puzil a takto to slo celu cestu. totalne mi rozladil naladu. a to sa nestalo prvykrat, nechapem, preco vzdy mne niekto vynada, len za to, ze ten autobus je preplneny a ja sa sotva do neho natlacim. stretavate sa aj vy s takym? je mi z toho celeho nanic. to len ja, ze si vsetko pripustam k srdcu, tak potom mam aj po nalade.

mamina123

aj ja mam jednu prihodu ktora sa mi osobne stala pred osmimi rokmi ked som cakala dceru.pravidelnym medzimestskym autobusom som cestovala z prace,sedela som pri zadnych dverach a uz som bola asi v siestom mesiaci.na poslednej zastavke v meste nastupil muz ,mohol mat okolo 50tky,na prvy pohlad posobil dost arogantne.takze nas cakalo asi 18km cesty.vsetko bolo obsadene,v buse stalo niakych 15ludi.postavil sa ku mne a verte ze netrvalo ani minutu a on sa do mna pustil ze ci nevidim ze on ide z roboty,ze som mlada,ze sa mam postavit.ja som mu odpovedala ze aj ja idem z prace.potom mi doslova nadal do blondavych krav.ja som sa potom postavila a viete ze on bol natolko drzy ze aj ked ma videl ze som tehotna tak si na to moje miesto sadol.odvtedy som si povedala a aj sa toho drzim ze ziadneho chlapa,ci to bude doslova aj stary dedko nepustim sadnut.

vaalko

Ja osobne nemam problem s tym,ze by som nezvolnil miesto starsiemu cloveku,aj ked idem unaveny z prace.Ovsem az na jednu vynimku.Ked vidim,ze idu z nejakeho hypermarketu alebo blsaku,kde cele hodiny dokazali cupkat a nakupovat,ale po nastupe do autobusu odrazu musia sediet.A najhorsie,ked si to este vynucuju.

[zruseny12]

mamponalade,ja som tiez smoliarka...len zasa v inych veciach tak to mame asi sudene,ja zasa vsade kde pridem stretnem neprajnokov,zavistlivcov a vsade kde pridem tak ma len preberaju...asi mame taky osud:0((((........ina moznost nie je...ale v autobuse,skor mam stastie,ze sa ku mne stale niekto prihovori...milo...

Martin_242

Zaujímavé zážitky... :)
Ja už som nemohol počúvať škrekot pubertálnych dievčat a hádanie sa dôchodcov, takže používam MP3 prehrávač a počujem naštastie len to, čo počuť chcem a takzvané "problémy" iných ma nezaujímajú.
Kedže cestujem v špičke, pustím sadnúť len tehotnú ženu, dôchodcovia majú smolu, nech sa im páči cestovať mimo špičky, času majú habadej.
Už tiež nemám 15, aby som púštal kde koho.

kajja

alebo raz som sedela v buse, na kolenach som mala 4 rocneho synovca a dedo sa nado mnou rozculoval, ze on musi stat a ja si sedim...drbo. Somral si, ze nas mladych vsetkych do Afganistanu poslat...ja nato, ze mate pravdu...na čele s vami...a kedze to cely bus pocul, zacali sa vsetci smiat...dedo zahanbeny na najblizsej zast vystupil, sranda ze to bolo prave pred Hypernovou...:-)))cely den sa stlkaju po MHD, zadarmo, len aby mohli nas mladych zdrbat...nove hobby seniorov:-))

ze mladá generácia!

boze akí ste strasne sebeckí, ako vás to vychovali rodicia? idem autobusom a vidím starých ludí, čo ledva chodiaa musia stáť a mladych studentov čo pozeraju von z okna a tvária sa, ze nic nevidia. Ste hrozne bezcitní. Ked som bola tehotná a sla som autobusom, kolko krát sa niekto postavil? Vzdy to bola starsia zena. Mladí cumia von, sebci hnusní odporní nevychovaní. Ved sa vám to vsetko vráti, vase deti budú este hnusnejsie ako ste vy!

fraisee

tak ja sa zasadne nepcham do plneho autobusu, je mi to vrcholne neprijemne ked sa na mna lepia ludia, ale ked je to surne, neda sa inak len to prekusnut a vytrpiet. co sa starych ludi tyka, tak ti to niektori nemaju v hlave v poriadku, tiez ked mam kramy tak sa nepostavim lebo mi je zle a ak si niekto na mna otvori usta tak mu to pekne krasne vysvetlim. za to ze clovek je mlady neznamena ze je robot. stari ludia vydrzia stat aj bezat hlavne ked su v hypacoch vypredaje, tak v tom nevidim problem.