š.ž.

silvus

ja mám tiež subklinickú hypotyreózu, t.j. TSH zvýšený a T4 a T3 v norme. Nevie niekto či sa z Euthyroxu priberá?

nicoleta

.. ahojte ked mam 16 a beriem na s.z. euthirox 100... je to zle mam ju moc choru alebo co to znamena aa ake komplikacie mozem mat v buducnosti aa moze sa mi to aj vyliecit???

ja20

ja mam 25 ug euthyrox na 3 mesiace, s tym ze potom mi vezme krv aj na protilatky... ze naznak len mozneho ait mi tam napisala. no byvala som unavena. okrem toho som mala zvyseny aj cholesterol ale ten je teraz uz klesnuty, tak asi na nieco to bude.vraj mam subklinicku hypofunkciu aj ked som jej vravela ze som byvala desne unavena.

zuu2

pocuj ja20, a musis teraz brat lieky?......a co to znamena, ked mas vyssie TSH, ovplyvnuje ta nejako?....ako ked ma niekto zvacsenu stitnu zlazu?

jaja

po vysadení hak som mala problém s búšením srdca, tak mi robili základné testy, napr. obvodák (krv, ekg)- povedal že je to zo stresu, gyn- mi brala krv (obraz+horm.š.ž).

jaja

mne robila gynekologička krvné testy na hormony š.ž., tie mám ok, potom ma nikde neposlala, ani obvodák predtým...

ja20

jasne ze sa da aj na pohlad zistit zvacsenie, ved sa zvacsi krk. ja mam zasa hormony zle {resp. len TSH vyssie, tie ostatne dva OK} ale sono je OK, aj ked pred 3 tyzdnami pri prehliadke mi dr povedal ze je mierne zvacsena ak som dobre pochopila.tak uvidim o mesiac mam kontrolu na END