Pôrodnica Košice Šaca

tinka228

V žiadnej nemocnici ťa nedonútia mať dieťa pri sebe nasilu, keď ich o to požiadaš. Aspoň tie prvé dni, potom ťa už tlačia, aby si si na bábätko zvykala, kým pôjdeš domov. Ale ubezpečujem ťa, že všetka bolesť a vyčerpanosť z teba opadne. Samozrejme je to iné ak by si bola po cisárskom. To posúdiť neviem. Ale boli tam aj také ženy, ktoré boli po cisárskom na tom lepšie ako tie čo rodili "normálne".

m.

rozhodne z toho emocionalneho hladiska je urcite krasne mat dietatko pri sebe.. ale bojim sa, ze po porode budem tak vycerpana, ze budem potrebovat nacerpat sil, aby som mohla potom doma fungovat.. a ked babo cele noci preplace? ja viem potom doma sa tomu vyhnut neda, ale po porode to musi byt ovela vycerpavajucejsie.. je v Kosiciach nemocnica, ktora nedava deticky na izby k matkam, ak by som sa takto rozhodla?

mirka 23

No ona je taká divná, asi mi závidí alebo čo. Má 30, býva u rodičov, má síce chlapca, ale svadbu ani neplánujú. Ja som jej povedala, že chcem rodiť v Šaci, a ona mi na to povedala, že ona pri cigánkach rodiť nebude a že nechcela by mať dieťa po pôrode. A vôbec že pôrod je hrozný...

tinka228

Tak ako to potom môže vedieť, či je to oštara. A ešte aj teba prehovárať. Mať pri sebe dieťatko je to najkrajšie na svete. Až vtedy sa vo mne prebudilo niečo "živočíšne" a to chrániť a brániť svoje "mláďa" zubami, nechtami.