Bedrové kĺby

Príspevok v téme: Bedrové kĺby
Ako Dedko

Dobrý deň. Mám iba dvadsať rokov, ale môžem povedať, že trpím celkom bolesťou bedrových kĺbov, pričom sčasti aj členkov. Hrával som rok halový futbal, ale túto sezónu sa v takomto stave isto necítim. Je mi nanič z toho, že mám dvadsať rokov a trpím bolesťou ako keby som mal dvakrát alebo trikrát viac.
Priznám sa, že často sedím pri počítači, ale ten pohyb zase tak nezanedbávam... parkrát za týždeň si dám strečing alebo zacvičim a podobne. Čo ešte tak povedať, trpím spiacou celiakiou, takže sa stravujem normálne. Zo začiatku som to považoval za nedostatok kolagénu, tak som si kúpil prípravok "Colafit" Dávam si ho asi týždeň, takže zatial nejaký progres nevidno. Len po repčítaní nejakých diskusíí, som trošku zmenil názor.
Neviete mi niečo k tomu povedať? Ďakujem za každú radu, čítal som príspevky ohľadom tohto na tejto stránke, len či niečo nové, alebo či nie je môj prípad nejaký špecifický. Ďakujem.
Ete by som pridal, že v minulosti som mal tiež problém s kolennými šľachami, takže neviem čoho nedostatok stále mám. Žeby top bol ten kolagén? Alebo vápnik? Aj mlieka pijem požehnane.

peterpan123

tiez som mal problemy konkretne s kolenom, vyskusal som viac vyrobkov kolagenu, mne konkretne pomaha amitamin® Collagen, prve vysledky som videl cca do mesiaca

Martin_242

No a je to tu zas, akupunktúra mu určite vylieči boľavé kĺby...
Ešteže mu neodporúčate afrického šamana alebo indiánskeho zaklínača.
Pomohlo by mu to asi rovnako.

očko

Prepáč, ja som ti nechcela radiť niečo, čo by vyprázdnilo tvoju peňaženku, nepoznám tvoju fin.situáciu, ale viem o účinnosti prípravku veľa. S alveom sa to porovnať nedá. Tento prípravok je na kosti a na chrupavku.Ale samozrejme najlepšie je vyhľadať lekára. Myslela som si, že to už máš zasebou.

Ako Dedko

Jaja -> nie nebol som zatial nikde. Z futbalu som mal zranený členok, ale máme v meste chirurga, ktorý stojí za ... Hm. Nepovedal mi nič, ale nič, okrem odpočinku, už odpočívam dva mesiace a pri prudkom pohybe mám stále bolesť. To s tým asi nesúcisí, alebo áno?! Nevyznám sa. V každom prípade, asi doktora vyhľadám.

Ako Dedko

Prepáč, ale k takému niečomu sa uchýlim len v naozaj poslednom prípade. Som študent, ktorý žije z alimentov, a platiť nejakú tisícku mesačne na prípravok, ktorý neviem či mi pomôže. Skôr mám na mysli, nejaké cviky, alebo potrebnú stravu. Kedysi sme mali doma nejaké Alveo, ale to som bol malý, takže o tom nič neviem. Ale beriem to do úvahy.Dík.

jaja

Ako Detko, bol si už na nejakom vyšetrení? Nemal by si obchádzať lekárov. Podľa určenej diagnózy sa dá lepšie poradiď potom aj s lekármi, ktorí sa zaoberajú doplnkovou výživou, ale zdôrazňujem na základe už určenej diagnózy !!!

očko

Ako Dedko, napíš mi svoj email a poradím ti veľmi účinné prípravky z aloe vera skombinované s ďalšími prípravkami, ktoré veľmi účinne pomáhajú na kosti a na chrupavku.