Ako zvyšiť vydrž pri sexe?

Robert Peterky

Ak máš problém s predčasnou ejakuláciou, v zásade máš dve možnosti.
Prvá je masturbácia s cieľom naučiť sa to ovládať. Nepíšeš koľko máš rokov, ale ak si mladý (do 30), bude to ťažké. Skúsiť to ale môžeš. Postup je jednoduchý. Ak začneš pociťovať že to prichádza, proste prestaň. Daj si na chvíľu pauzu a keď penis mierne ochabne, pokračuj. Toto aplikuj toľko krát, koľko to vydržíš. :)
Druhou alternatívou sú krémy, ktoré mierne znecitlivia penis. Ja osobne mám skúsenosť s týmto: www.isexshop.sk
Tento krém ti znectlivý penis, čo spôsobí, že nebude tak citlivý na stimuláciu a tým pádom by si mohol vydržať dlhšie. Mne to pomôže tak o polovicu oddialiť ejakuláciu.
Veľa šťastia :)

zoui

vyskusaj nejake tablety a sformuj to aj s cvikmi na penis... ja osobne beriem erexus plus do toho pravidelne cvicim kegelove cviky

Fck

moj prvyraz trval 3 minuty,, a s mojou prvou som ani nejako nevedel vydrzat viac ako 10 minut.
Po case,treningu sa to zlepsilo,a dam to aj na hodinu... sVsetko sa da,mne osobne pomohlo casto masturbovat (kazdy druhy vecer),sex sa mi nezhnusil aj ked sa to hovori,proste na realny sex nic nema.

Channel..xx

ahojte Chcela bi som vediet ci tie tabletky su len na slovensku lebo ja zijem v belgicku mozte my pomoct prosim..vopred dakujem :)

0vecka

2 luke_asterix tebe nestacila jedna zmazana tema....

si uvedom ze takyto biznis nikomu nepomoze ked predavas 5x predrazeny tovar ktory ani nefunguje....

janko1988

tiez mam tento problem a chcel by som sa opytat jako to chodi u urologa bo ja uz mam ten problem asi 4 roky a partnerku nechcem stratit, stale ma posiela k urologovy ale mam strach a je mi to trapne tam ist a preto by som rad vedel ci je aj nejaka kontrola (ktorej sa obavam) alebo len mu poviem co mam za problem a predpise mi tabletky.

luke_asterix

Ahojte, hovori Vam nieco Ying Da Wang?? Cinske tablety, ktore zacinaju byt velmi popularne.

ÚČINOK MUŽI:
Tvrdá erekcia ktorá nastúpi do 20 minút, väčší a hrubší penis, predlžuje dobu pohlavného styku ( až do 75minút), žiadna bolesť hlavy ako u konkurenčných výrobkov, zvyšuje chuť na sex.

ÚČINOK ŽENY:
Používa sa na zvýšenie sekrécie vagíny, zvyšuje chuť na sex. Po použití tohto produktu sa začne vagína sťahovať, žena tak môže dosiahnuť rýchlejšie orgazmus. Tento produkt je veľmi užitočný pre ženy so suchou vagínou.

INDIKÁCIA:
Používa sa na liečbu erektilnej dysfunkcie, predčasná ejakulácia, nízka potencia, nedostatok chuti do sexu. Taktiež sa používa na predĺženie penisu.

Ak to niekoho zaujme tak ja ich mam priamo z ciny, objednavam vzdy viacero baleni kvoli lacnejsiemu postovnemu. Tak ak bude mat niekto zaujem piste na mail -adresa odstránená- :) Balenie za 25 euro (je ich tam 6) alebo mozem na skusku poslat aj po kusoch, vtedy 5 euro za tabletku.

anonym12331

masturbuj, masturbuj, masturbuj. Vela masturbuj, aj v den ked vies ze bude sex. Postupne sa bude zvysovat tvoja vydrz... Skus to vsak nic zato nedas. Len treba potom zvladnut sex aj po fyzickej stranke