Asi som blaznivá..............

Príspevok v téme: Asi som blaznivá..............
kristinka25

NEVIEM CO ROBIT....RAZ SA MIZDA ZE MAM V POHODE SEXI POSTAVU - 53KG A 175CM - a dakedy zasa ze musim sxudnuť najmenej 7kg.......nechcem uz mat zasa 42kg a trpiet..........co mam robit........vsetky tieto moje zmeny nazorov suvisia s tym aky mam den - ci sa mi nieco podari ale daco dokaslem..........ako sa mam obrnit aby som uz nebola anorekticka?????????

gina30

Podla mna mas nizku vahu Ja meriam 174cm a ked som schudla na 52kg chodila som ako chodiaca kostra aj ked som si namyslala aka som pekna stihla. Priatel mi pomohol a postupne som pribrala a az pri vahe 60kg mozem povedat ze som zacala vypadat ako clovek. Dnes ked vidim tie fotky...Vyzeram tak ako keby som mala rakovinu...

beb

Ahoj, si fakt chudá, ja mám 164 a celý život som sa snažila pribrať, teraz mám asi 51 kg a stále by som rada trochu pribrať. Prestaň s tými názormi a snažením, lebo to s Tebou môže dopadnúť aj zle.Veď už teraz musíš byť ako slamka. To je len mierny výraz na pomenovanie Tvojej postavy.b.

joanne

kristinka,
moja zlata, ty mas vazny problem.podla mna na taku vysku mas velmi malo kil a kedze si stale pripadas ze nie si dost chuda je to skôr problem v tvojej hlave a nie problem nadvahy.ja by som ti poradila:menej sa zaoberaj svojim telom, a snaž sa mať viac zaujmov, stretavaj sa viac s ludmi, možno popritom zbadaš že takých štihlych dievčat ako si ty nie je až tak vela.najdi si nejake kurzy, napr jazykove, športuj a celkove si naplanuj den tak aby si ho mala vyplnený niečim zmysluplným a neležala doma na posteli s depresiou a s blbými myšlienkami že si tlstá. pri tvojej výške 175 a váhe 53 mám skôr pocit že si podvyživená. ja mám dceru čo má 170 a vahu 63 a je to fakt krásna baba, má baculatý zadok a pekné prsia.o chlapcov nemá nudzu. ver mi že nebudeš sťastnejšia ked schudneš pár kíl. šťastie nie je o tom. nehladaj ho na váhe, ale v svojej hlave.snaž sa pomáhať iným ludom, to dáva životu zmysel. su ludia čo maju ovela väčšie problémy ako ty.asi preto že väčšie nemáš tak si vyrábaš ten svoj.

marisssa

ja mam 174cm a 62kg a som viacmenej spokojna, tiez mam dni, kedy som nie spokojna vobec a rada by som schudla, ale urcite nie az tolko..takych 5kg.
lenze moja vaha oproti tvojej-veelky rozdiel.......