Som na dne........

Príspevok v téme: Som na dne........
inapaty

Mám 14 rokov a vzdy som bola celkom stastná až.........pokým som sa nezamilovala!Viem ze si myslite - 14 rocna a už zamilovaná?! Ved je to sprostosť....ale je to tak.Proste toho chalana milujem od septembra 2007 ale vzdy som chcela tu lasku vo svojom srdci zabiť lebo som sa bala sklamania. Ale nejako sme sa s tyym chalanom - mimochodom velmi mudrym, ma len same jednotky - skamaratili. On rad srandoval, ja tiez a obcas sme spolu robili somariny.......ked som sa snim rozpravala o buducnosti, mali sme v tom obaja jasno a napisali sme si o tom cele romany.......bohuzial on ma mal rad len ako kamaratku......ale je som chcela viac....aj ja som sa zacala vela ucit....aj do 01:00 atd a mala som nádej ale..........stalo sa nieco co som necakala ani vo sne - vysvitlo ze mna frajerku....a ze je pekná.......a vtedy....vtedy......myslela som ze od tej bolesti umriem......cakala som vsetko ale toto nie.....celu noc som vtedy preplakala a teraz ked si na to spomeniem tiez mi je do placu.......co mám robiť aby som sa s tym dokazala vyrovnať????

male slniecko

Inapaty: nič iné ti nezostáva, iba prežiť. :( časom to naozaj prebolí, akurát, že to bude trvať dosť dlho. Keby si mala pocit, že to naozaj sama nezvládneš, skús ísť za psychológom. Určite ti pomôže a nie je to žiadna hanba. Držím palce. ;)

betulka

Jej,moje zlatééé,vobec si nemyslím ze 14-rocna a uz zamilovana pretoze ja som bola na tom tak isto ako ty,ked som bola v tvojom veku dokonca som preplakala 5 noci a milovala som ho tajne v srdci 10 rokou,hocikedy som ho videla stretla rozbuchalo sa mi srdce a nevedela som chodit.
Fakt,najdi si inu cinnost..uplne inu,pretoze dopadnes ako ja zamilujes sa a nepusti ta to cely zivot...
Nechcem ta strasit,no mne stacilo...
Upni sa na cokolvek ine...

barbinka

však máš len 14 rokov, celý život pred sebou. neboj sa, to prejde. ešte toľko chalanov postretávaš, do ktorých sa zaľúbiš. Môžem ti akurát poradiť,aby si našla nejaké činnosti, pri ktorých nebudeš na neho myslieť a určite časom zabudneš. chodievaj s kamarátkami von, športuj, alebo sa prihlás na nejaký krúžok. snaž sa si vypĺňať čas rôznymi aktivitami. neboj sa, časom sa s tým vyrovnáš.