Pomozte mi, poleptanie Tea Tree Oilom

Príspevok v téme: Pomozte mi, poleptanie Tea Tree Oilom
assaye

Ahojte, prosim Vas pomozte mi,

natrel som si celu tvar tea tree olejcekom a cela sa mi zacala lupat, brutalne to stipe a vyzeram ako poleptany..!! Neviete mi niekto ( kto ma skusenosti ) poradit, co na to? Dedo vsevedo spominal, ze mozem dostat Dermatitidu, neviem, ci je to spravna diagnoza toho co mam, ale ak ano pls pomozte mi! Neviem to uz vydrzat!

assaye

Dakujem RNG! Vcera vecer som si to natrel takym kremom, ktory mi dala babka raz, ked som sa spalil, tak som to pouzil aj teraz na celu noc, uz to trocha zabralo, ale stale vyzeram hrozne.. Ale uz je to lepsie. Dakujem !

agina

assaye to ktora dobra dusa ti poradila tvar si natierat tea tree olejom???? Preboha, ved to sa musi zriedit s vodou. Do pohara tak max.4 kvapky!!!! Tvar si vyumyvaj vlaznou vodou, navar si cierneho caju a tym si tiez vyumyvaj tvar a potom nakremuj Niveou obycajnou, nie soft.

Ayleen

Takéto prípady patria do rúk lekárom!!!
Čím skôr, tým lepšie. Akýkoľvek domáci zásah to môže ešte zhoršiť. Sám vidíš, že tu máš viac rád, čo s tým. Skúsiť všetky asi nebude dobrý nápad.

Opláchni si to vodou a choď na pohotovosť.

RNG

vacsina esencialnych olejov je korozivnych, takze sa musia riedit na pouzitie,, niektore 5:1, niektore az 50 ku jednej.
Ked si ich das na kozu koncentrovane, doslova ti spalia vrchnu pokozku.
Takze sa spravaj ku nej ako ku spalenine, tj natri si ju kokosovym olejom alebo aloe vera, aby sa ti zahojila.
Pripadne si vyrob masku z kokosoveho oleja a cukru na rychle hojenie.
Na esencialnych olejoch(tea tree,lavender lemon, orange, clove, oregano,....) by malo byt napisane varovanie na riedenie!!!.

lizanka

scervenanie pokozky(vyzerala ako spalena od slnka), svrbiva bolest, silne zvyraznenie akne, neskor trocha preslo(bolo to pred 3 rokmi, teraz uz nemam vobec a akne liecim inak) ale ja som to nanasala len na celo, kde som mavala hrubu mastnu aknoznu plet(pouzivala som to dlhsiu dobu, ale cim dalej tym menej to zaberalo, tak som ja hlupucka 13tka davky zvysovala tak to skoncilo), ked si to ty naniesol na normalnu pokozku tak sa nedivim. okrem toho, mozes byt na samotny olejcek ako taky alergicky, a pokial nie je tvoj otec lekar alebo nieco podobne, na tvojom mieste by som ho nepocuvala. lebo ten moj to s tou Indulonou fakt dobabral.

lizanka

jednoducho som to pretrpela(s tym ze mna to velmi nebolelo) a prestala som pouzivat olejcek, ale dam ti dobru radu:vzdy ked sa mi nieco take stane, dam si zopar sackov Limuplexu a ten to vytiahne, ale neviem ci ho zozenies na Slovensku, ja ho mam z USA

P.S.hlavne ZIADNE KREMY!!!

moje

Ja som konkretne dostala perioral dermatitis- cize okolo ust dermatitidu, tukni do google a lavne ziadne kremy, nic, ako vravim, chod si kupit Jarisovu vodu do lekarne alebo si daj cierny caj vlazny na to-obklady.