za mesiac dole osem kil

majkaaa

Blondinočka,ešte niečo by som Ti chcela napísať. Píšeš,že Ťa čaká dôležité pracovné stretnutie. Ak začneš držať drastickú diétu aby si na stretnutí bola štíhla,možno,že sa Ti to podarí. Ale zanechá to určite vplyv aj na psychike,či Ti to bude vidieť na tvári. Môžeš byť podráždená a nesústredená. A to by mohlo narobiť viac škody,ako nejaké to kilo navyše. To zakryješ vhodným oblečením,nalíčením.

majkaaa

Sladené nápoje,light nevynímajúc, pri chudnutí vôbec nie sú vhodné. Preorientuj sa na čistú vodu,čistú minerálku, nesladené bylinkové či ovocné čaje.

zabka

fuuuha pohar coly denne....to by som urcite nerobila a to nemyslim iba pri diete, ale tak vseobecne. Coca cola odburava z tela vapnik a ine mineraly. Plus to, ze je "light" znamena, ze obsahuje neskutocne mnozstvo umelych sladidiel, ktore vobec nie su zdrave pre nas organizmus. Radsej si daj lyzicku medu, zazenie chut na sladke a ma aj detoxikacne ucinky :-)

diannka11

terrrrr to ako sa ti podarilo?? mi nenapises, co si robila a jedla a tak?? ja by som tiez potrebovala.. dakujem

majkaaa

Mala by si čítať aj iné témy na túto problematiku,je ich tu dosť. Ak chceš schudnúť zdravo a trvalo,tak to nepôjde. A never takým,čo schudli za krátke obdobie veľa kíl.To vedie len k týraniu sa. Nemôžeš sa ucvičiť bez toho,aby si dodala telu energiu. Jedine v tom prípade,ak tá nadváha je naozaj vysoká,vtedy zo začiatku kilá idú rýchlejšie dolu. Nepíšeš ani výšku,ani váhu,ťažko radiť.

terrrrr

pocuj fraisee myslis si o sebe ze si vtipny no skor ubohy a trapny.....Za mesiac neviem ako 8 kil ja som za necele 2mes dala dole 12 kil...ale vela cvicim a hlavne pijem len mineralky ziadne sladene vody