Uzdicka(frenulum)

Príspevok v téme: Uzdicka(frenulum)
pomozte som chudobny

mam otazku...mam pocit ze mam kratku uzdicku lebo ked mi stoji tak nie je ruzovej farby ale pri natiahnuti sa meni az do biela a citim z tade taky pocit natahovania :D...chcem sa spytat ci sa aj uzdicka da tak nejak natiahnut aby si postupne zvykla ako napr. predkozky sa natahuju v teplej vode a postupne sa roztiahnu ci to tak plati aj s uzdickami?thx za kazdy nazor ;D

abakus

no asi tolko by som k tomuto povedal.. zabudni na teplu vodu...daj si to chirurgicky odstranit a mas pokoj. Pride doba ked sa ti to natrhne a potom ti zacnu problemy. vyhladaj si na nete stranky s touto problematikou a budes mudrejsi. Viem o com hovorim.
vela stastia

man

ja som mal uzku predkozku ale vždy ked som sa išiel kúpat nie sprchovat tak som si dal tak horúcu vodu aby som v nej mohol vydržat trochu som poležal aby odmokla a potom som sa snou zacal hrat natahoval som ju pokusal pretiahnut cez žalud a po niekolkych týzdnoch uz bola v poriadku a aj doteraz je tak sy myslím že by to malo ist aj s uzdičkou ved je to tá istá bunková stavba.