Neviem sa spravit ani ked si to robim sama...ci?-sex

Príspevok v téme: Neviem sa spravit ani ked si to robim sama...ci?-sex
jujuj

Tak zacnem....proste xalan ma nevie spravit,,,tak som sa skusala sama, lebo sama viem co ma najviac zvrusuje atd. Mno skusila som sprchu, najprv som citila dobre vzrusenie,,klitoris sa mi poriadne zvacsil a o xvilu prislo neco uzasne,,jujuj...taky pocit ze ako keby mi isiel prasknut klitoris,,,mno take riadne bitie..ale kedze by to bol orgazmus tak by mal pretrvavat aj kebyze odsuniem sprchu na bok,,,mno a ked som ju odsunula tak nic...len ked liala na klitoris...mno a kedze hovorite ze to urcite budem vediet ci to je orgazmus,,,tak vam poviem ze ja vobec neviem...mno a potom som cela pokracovat dalej,,,ale klitoris bol taky scitliveny ze som nemohla pokracovat,,pri dotyku sa mi roztriasli nohy,,a nevem ci to je spravne...a prestne to iste aj ked som sa robila rukou a tak...poradte plosim,,,co je to so mnou?? je to normal ci?

didi1

ahojte, mám menštruáciu a proste musela som sa nejako odbaviť a podarilo sa mi to aj samej ale neviem či to je správne čo som urobila preto že mám menštruáciu... môže dôjsť k nejakej infekcii alebo niečomu prosím Vás poraďte mi..

Drak_69

ahojte...rád sa robím na tučných ozaj tučných mangaliciach najviac ma rajcuje ten tuk a ked neviem nájsť vagínu cez to brucho :)

Mucicinka

ja nemam problem pri sexe s partnerom,spravim sa takmer vzdy!ale ked niekedy nie sme spolu a dostanem chut,tak sa nedokazem sama spravit. proste ma to asi nevzrusuje alebo ja neviem,aj ked by som sa chcela spravit niekedy aj sama. v tomto muzom zavidim,oni nemaju problem ;-(

petel99

:-Pbebe
lol a ty odkial vies kto je kto odkial :) :) :)
inak k teme, netreba sa bat a pokial je to potrebne tak isto dospejes do stadia kedy uz jednoducho nebudes pokracovat lebo uz budes po :)

chalan

Muž vie kedy to žena predstiera a kedy nie...aspon ja to viem..ked vám partnerka zarije nechty do chrbta, cele telo sa jej chveje a ma a potom pride horuci naval ktori citim ked som vnej...proste ak viete ako spravit zenu...ona tiez vylucuje ...pri orgazme....a to citit...to je to horuce...