Prepadla som tomu.................

Príspevok v téme: Prepadla som tomu.................
aminka

Ani neciem ako som k tomu dosla ale.....za všetko sa trestám.....a to doslova a niesú to také nevinné trestíky........ale.....sa režem to je jedno kam, kedy, kde, a prečo.......stačí mi aj ten najelementárnejší problém a.........všade mám rany - na nohách, na rukách, už som si dokonca skoro aj podrezala žily.......teraz tam mám nepatrnnú jazvu.....čo mám robiť???? Ked príde tá chvílka ked mi už ani pud sebazáchovy nepomôže som ako v tranze a je mi úplne jedno či ešte budem o 5 minút živá ked si to urobím.......ale potom sa pre mňa začína to ozajstné peklo - ked to prejde tak sa bojím seba samej.....a najviac......že čo si to preboha zase nabudúce urobím.....tak sa bojím....už nechcem nariekať nad ostrím nožom a pozerať ako mi z poraneného miesta pomaly tečie krv.......už nechcem to prežiť ale bojím sa.......čo ak sa zajtra dačo stane a ja to nevydržím a ublížim si ešte viacej:???????? Bojím sa.......to je najväčší strach, to vám garantujem, ked sa bojíte este aj samy seba....a ani samy sebe nemôžete dôverovať...........PROSIM POMOC!!!!!!!!! Už nechcem trpieť....prosím...........

mirka283

aminka, ja veľmi dobre viem aké to je.. robím presne to isté čo ty... je to hrozný pocit, tiež som nad tým minule rozmýšľala že vlastne najviac sa bojím sama seba, nemôžem si veriť, nikdy netuším čo si nabudúce urobím.. je to niečo hrozné, báť sa sama seba.. neviem to kontrolovať keď už s tým začnem.. niekedy keď už to musím urobiť tak si poviem že urobím jeden malý rez a prestanem, ale keď už začnem tak prestať sa nedá.. z toho jedného rezu sa stane 20.. je to strašné.. mne tiež všetci ľudia ktorí o tom vedia radia, nech okamžite idem ku psychiatrovi.. možno že by sme tam obe mali ísť, aby nám pomohol.. nie som si istá či to dokážeme samy.. ja som sa o to snažila už toľkokrát, a veľakrát som si už aj myslela že som z toho vonku, ale mýlila som sa.. aj teraz už som to dávno neurobila a už si pomaly začínam myslieť že je s tým koniec, ale zo skúsenosti viem že to tak asi nebude, a je len otázka času kedy to zase urobím.. mala by si ísť ku psychiatrovi, lebo ja toto poznám a viem aké je to byť v tom stave keď si neuvedomuješ čo robíš, a si schopná sa v tej chvíli aj zabiť.. a to nesmieš dopustiť, aby sa toto stalo.

betulka

Aminka,PROSIM TA z toho sa mi zle dycha,PROSIM TA ,pretoze na ludoch mi zalezi a ci je to hoci kto,no ja teraz PROSIM Teba ,sprav s tym nieco aby si sa z toho sebatyrania dostala ,a ked sa ti to podary co i len vyhladat pomoc a zacat s tym nieco robit,daj mi prosim ta vediet,pretoze z takychto veci mam ja strach,....
PROSIM TA!!!

Dr jajboli

SOdoma-gomora! Prosím, neodkladaj návštevu u lekára. Zo srdca ti prajem, aby si sa z toho rýchlo dostala a verím tomu, že to zvládneš! Držíme ti palce!

eoer

na sebaposkodzovanie si clovek vytvara zavislost. je to ako droga. je to mozno zvlastne ale je to tak. niekde som cital, uz neviem presne ako to bolo, snad to velmi nedopletiem, ze mozog si po poraneni vytvara nejaky hormon alebo co to je, ktory je podobny ako morfium, tlmi to bolest, vyvolava prijemne pocity, ked to robis casto stanes sa na tom zavisla a nevies s tym prestat.

Martin_242

Trpíš duševnou poruchou, tzv automutiláciou.
Tieto poruchy rieši psychiater
Takže navštív obvodného lekára, povedz mu o svojom probléme, poprípade ukáž spôsobené poranenia a pošle Ťa za odborníkom, ktorý Ťa bude liečiť.

j

Som len laik, ale musite vyhladat pomoc a liecit sa - asi psychiatra.
Ja mam tiez kopu problemov, ale liecim sa a snazim sa s chorobou bojovat.
Drzte sa a hlavne - musite sa liecit!!!

marika9

aminka, máš veľmi vážny problém. Neváhaj anvštív lekára, ktorý ťa pošle k psychiatrovi. Návšteva psychiatra nie je žiadna hanba. Je to lekár, ktorý ti pomôže vyriešiť tvoj problém. Zdôver sa niekomu veľmi blízkemu, potrebuješ psychickú podporu. Neváhaj dlho s návštevou lekára. Držím palce.