Akupunktúra mi pomohla-

Príspevok v téme: Akupunktúra mi pomohla-
Bubu_Tinka

Ked si tu vieme radit doplnkami, terapiou, skuste dat niekomu vediet VY ktorým AKU pomohla, v čom , a ponuknite AKU tým, ktorý sa prihlasia cez e-mail.Aby to nebola propagácia.Rad by som si precital pomoc AKU v temach depresia,problemi s chrupavkou,atd.Uvedte tu aspon mesto,kde AKU-punkturist-a, -tka pôsobí.

Bubu_Tinka

Vlastne sa mladím divim,že ze sa tak malo o to zaujimaju. Kazdy chce byt zdravi a pritom tlacia do seba take kombinacie doplnkou, ze organizmus niektorych sa moze zblaznit. Kde si kto zistil ze ked ma problem ,ze na to treba doplnok ktory si vybral, alebo mu bol ponuknuty ? Ved pricinou ich potiazi moze byt niecoho prebytok nicoho,co poziera to co do seba tlacia.Nemam na mysli vsetkych,ale je tu takych dost z toho, co si pozeram.

mjanik

bubu-dobrý nápad,ale asi sa moc nedozvieš,lebo na akupunktúru väčšinou chodia starší ľudia a oni nesedia u počitačov,tieto obsádzaju väčšinou deti a pubertáci a títo majú ďaleko od akupunktúry.Návštevnosť akupunktúry je asi na 10 dospelých pripadá jeden mladiství.Rád to budem sledovať ďalej.

zuzkabluzka

ahoj, mne velmi pomohla akupunktura a akupresura na bolesti chrbtice, ale to som bola liecena v zahranici a tu som sa s nou zatial nestretla.tiez by som rada privitala odporucania na odbornikov.