Neviem..podla mna som gay...ale.....

Príspevok v téme: Neviem..podla mna som gay...ale.....
abcde

Citil som nieco k dievcatu...Ono je to vlastne takto - uz od malicka, asi od 7 - 8 rokov som si zacal obzerat chlapcov a samozrejme, trva to doteraz, proste sa za nimi obzriem..V podstate si ale neviem perdstavit, zeby som zil s nejakym chlapom, mal s nim trvaly vztah, ani sex(vlastne ja mam velmi negativny vztah k sexu nielen so zenou ale aj s muzom). Mozno iba ako kamarati. Ja som totiz nemal vela kamaratov, ked som bol mladsi a dost mi chybali. Ked som prisiel na strednu, tiez som bol v triede u chlapcov odpisany..rozpraval som sa jedine s dievcatami. Raz som ale stretol jedno dievca z inej triedy a po istom case som zistil, ze k nej nieco citim, resp. citim sa s nou uplne inak ako s ostatnymi dievcatami..Neskor si zo mna chlapci zacali utahovat, ze sa nespravam ako 17 rocny chlap a ze som stale s dievcatami, a ja som nad tym zacal rozmyslat..Dospel som k zaveru, ze gay som, kedze som si v hlave premietal to, ze sa otacam za chlapcami(niekedy vsak aj vyrazne mladsimi ako ja! - inak mam 17). Potom sa mi to v hlave akosi prehodilo a od toho rozhodnutia sa mi zda, ze k tomu dievcatu uz nic necitim, resp. ze si to vsetko iba namyslam, ale taktiez rozmyslam nad tym, co by bolo, ak by som to nezistil..asi by som isiel do nejakeho vaznejsieho stavu, aj som nad tym vtedy rozmyslal ale teraz sa mi to zda absurdne a zacina sa to otacat...Staci aby som sa dal do reci so spoluziakom( asi jedinym, s ktorym sa da rozpravat a s ktorym komunikujem)a tiez k nemu nieco citim, hoci predtym som k nemu nic necitil a ani ma nepritahoval(v jednom ale som rad, konecne mam rovnocenneho kamarata v triede, s ktorym sa da normalne porozpravat)..Popravde som zmateny..mam aj akysi pocit zmareneho vztahu s dievcatom, ktory nemusel byt marny a so zistenim, ze som na chlapcov, sa to vo mne akosi zlomilo..Jedno je vsak iste - s chlapom urcite do nijakeho vazneho vztahu nepojdem aj keby som bol gay(co asi som) - proste podla mna by som sa necitil s nim stastne, aj keby ma pritahoval. Zato s tym dievcatom som to rozhodne planoval..skoda...ako mam teraz pokracovat?? Vzdy budem totiz na pochybach a skor uverim ze som gay ako ze nie som...Mimochodom zenske telo(napr. pri lesbickom sexe alebo podobne) ma vzrusi ale to musim mat naladu...na sex alebo striptiz gayov sa velmi nepozeram(vlastne som ho nikdy nevidel)..nejako to nemusim, ale to asi nie je sposobene tym, ze ma to nevzrusuje, ale tym, ze to nepovazujem za spravne(proti gayom ale ja nic nemam).

gay nie

možno neviete, ale u väčšiny chlapcov, ktorí sa cítia priťahovaní rovnakým pohlavím, je spoločným menovateľom zlý alebo chýbajúci vzťah s otcom (ďalším prípadom je sexuálne zneužitie). Počas svojho detstva a dospievania nedostali od otca (alebo od inej mužskej autority v rodine) potvrdenie svojej mužskej identity a preto toto potvrdenie hľadajú u iných mužov a bohužiaľ to končí až v nadväzovaní sexuálnych vzťahov s rovnakým pohlavím. Stačilo pritom tak málo: aby sa im otec venoval, bol na nich hrdý, aby ich povzbudzoval, vedel pochváliť, aby uznal, že sa z nich stanú skutoční muži, ktorí na to majú.

Je scestné presviedčať týchto chlapcov/mužov, že sa ako gayovia narodili. Sú heterosexuálni, len sa im niekde na ceste životom prihodilo niečo (výchova, vplyv okolia, neláska), čo ich zaviedlo iným smerom, kam to ísť vôbec nemalo. Tento stav nie je definitívny. Ak spoznajú svoju hodnotu muža, ak prestanú veriť klamstvám o sebe a odpustia tým mužom, od ktorých v detstve očakávali podporu a ktorí ich namiesto toho veľmi zranili, vtedy budú znovu slobodní a nebudú viac pochybovať o svojej heterosexuálnej orientácii.

mll33

kámo ty nejsi gay :) skôr ja to mám tak podobné :) ale to aj ja sa obzerám za chalanmi aj po babách ..skôr si myslím že som bisexuál..ono pozriem si porn aj také aj také..ja si myslím ale v živote chcem mať nádhernú manželku, zdravé dieťa a mať normálny život a neriešiť toto ja s chalanom si akurá viem predstaviť sex nič viac a kukám sa na jeho vzhľad.. ale keď sa zamilujem do nejakého dievčaťa.. milujem ju z duše a viem si predstaviť čokoľvek..romantiku, vzťah i rodinu..aj ke´d rýchlejšie sa mi postaví pri chalanoch ja neviem či som gay proste páči sa mi aj aj :)
ale tak od malička mi nadávajú do buzerantov a myslím že to má veľký vplyv na toto ...len ja na 100% túžim po rodine s manželkou... bývam aj utiahnutý s chalnmi sa moc nebavím lebo sú všetci jako jedny debili ale mám kamošov aj aj ..teda sú to prví priatelia..len neviem čo si mám o tom myslieť..

i dont care

ako keby som cital svoj zivot.. az nato ze ja si s chalanmi rozumiem do pohody. aj sa s nimi viem porozpravat, aj mam kamaratov. v ranej puberte som mal depky z tohoto.. teraz to nejak extra neriesim.. ja som nikdy neveril ze som gay.. aj ked sa mi vzdy pacili chalani..(pred polrokom som sa nachvilu zalubil do svojho noveho kolegu).. krasny chalan.. ved muzi su krasni.. vzdy som si hovoril ze ja gay niesom.. az doteraz, kym som sa nezalubil do jedneho slavneho spevaka, ktory je tiez gay. precital som aj jeho knihu a aj som sa v nej nasiel. tiez som mal opletacky s babou zo skoly. aj som sa do nej zamiloval.. mne sa paci myslienka sexu s chalanom, aj bozkavanie, romantika. nerobilo by mi problem ani ist s tym na verejnost.. a myslim ze tristvrtina mojich kamaratov by to prijala. moj najlepsi kamarat neznasa gayov takze ten by ma asi poslal kade lahsie.. mne sa pacia aj zeny, ale co sa tyka sexu, asi by to musela byt iba pekna stihla blondynka. nechapem preco s tym niektori homofobni ludia tolko narobia. ja viem ze kazdy ma iny pohlad na svet ale byt gayom je krasne. skor asi moja rodina by bola z toho sklamana a na nej mi zalezi. Ja by som nemal problem zit ako homosexual ale velmi ma ten homosex. zivot nepritahuje skor iba ta romantika a sex s muzom.. viem si predstavit zivot, manzelstvo sex so zenou.. a tak by som to aj chcel.. lenze teraz dost maturujem nad tym.. kamaratke s ktorou spavam som povedal ze sa mi lubia chalani ale ma to na haku.. povedala ze ma miluje.. dnesny svet sa uz neriadi zasadami tak ako pred 10 alebo 5 rokmi.. Podla mna ty len tak trocha zavidis chalanom krasu ked sa na nich cumis stale(kedze by si nevedel ziadneho milovat) asi si dost utiahnuty a uzavrety do seba.. tebe by homosexualita nepomohla, skor by to tvojmu okoliu sadlo ako zbran aby ta mohli vyclenovat jak ciernu ovcu.. Ked sa das dokopy s nejakou babou ktorej mozno aj povies na rovinu ze si bi.. tak ta bude chapat.. baby su dnes pohodka vacsinou ak to nie je nejaka hysterka.. Podla mna byt gayom je krasne.. muzi su krasni ale ak by ta to nebavilo tak si na zeny.. slovensko je dost kontroverzna krajina tu gayovia nemaju miesto.. asi som tiez gay ale zeny sa mi pacia stale..

Gabqo

A nikdy si nerozmýšľal nad tým, že môžeš byť aj Bi.? V dnešnej dobe je veľa ľudí bisexuálne orientovaných a myslím si, že sa to už pomaly, ale isto začína tolerovať aj v takej konzervatívnej spoločnosti , ako sú ľudia na Slovensku ;) vôbec sa za to nemusíš hanbiť, ani nič podobné , prajem veľa šťastia ...

paja13

Potrebujes si najst len poriadnu zensku :P Podla mna nie si gay. :)) Psychologovia tvrdia,ze chlap si do 23rokov nie je isty, ci je,alebo nie je hetero. Takze klidek, nie si gay :)

lola03

:)
No tak ja som dievca mam dlhodoby pekny vztah s priatelom.
tiez som mlada, podla mna bisexualita je u mladych, alebo aj u starsich normalna ...
Vies ako sa ja obzeram za dievcatami, a nikto by to na mna nepovedal ...
Zo 100 dievcat vyber 90 s ktorymi by som mohla ist...(vztah si s dievcatom neviem predstavit)
Zo 100 chalanov vyberem 1 s ktorym by som mohla mat nieco viac...
Tiez si sem tam pripadam zvlastne ale neriesim ...

nie si gay

ver mi nie si gay,to ze sa otocis za chalanom je normalne,aj ja som baba a otocim sa za babou,samozrejme ze aj za chalanom,ale ma to povod len v tom ze clovek sa rad pozera na peknych ludi, ci uz chalanov alebo baby.je to proste prirodzene.niektori sa divaju a vsimaju veci viac okolo seba...mozno si to ani neuvedomujes ze sa rovnako casto pozeras aj na baby,lebo sa sustredujes len na to vedomie ze pozeras po chalanoch...to ako si to cele napisal vo mne vzbudzuje pocit ze si na 99 percent normalny chalan (to jedno percento davam ze mozno tak max.BI ale pochybujem)si len zmateny,sam zo seba z toho co hovoria ostatni a z roznych oklnosti...pokial ta nevzrusuje pritomnost nejakeho tvojho kamarata tak si ok.to ze k nemu nieco citis je normalne...je to nateraz tvoja spriaznena dusa,naj kamarat a este CHALAN,"jediny s ktorym sa da porozpravat"ako si sam napisal,vazis si ho...skus nemysliet na tieto veci,nechaj tomu volno a uvidis ako bude:) verim ale ze NIE SI GAY