Pukanie prstov

Príspevok v téme: Pukanie prstov
guddy

Dobrý deň. Už dlhšiu dobu si pukám prsty. Avšak prsty sa mi dosť trasú, najmä keď som v strese, je to veľmi nepríjemné....Čo mám teraz robiť?Existujú na to nejaké lieky? na niektorých stránkach som čítal, že treba neurologické vyšetrenie....Aká je možná liečba...Ďakujem....Mám 18 rokov

cup-cup

No, je to zlozvyk, ale prsty sa ti z toho netrasú isto. Niekde som sa dočítala nedávno, že to je len mýtus a nikdy nebolo vedecky dokázané, že by pukanie prstov spôsobovalo trasenie rúk /prstov/ ... Ja si obkusujem nechty a fest. Takže.. čo je sympatickejšie? :D

TrainingBoy

kazdeho zlozvyku sa da zbavit, ak chces. No musis to urobit ty. Nikto to za teba nespravi. Pokial si nechces pukat prsty tak proste nechci a mysli na to zakazdym ked to chces spravit, ked to spravis a aj po tom co si to spravil, po case si vybudujes odpor a malo by sa ti podarit prestat.

elusa

Už dlhšie si pukám palce pretože mám zlozvyk. Neviem ako sa mám toho zbaviť. Najviac sa mi trasú ruky pri strese. Prosim poradte mi. Vopred ĎAKUJEM.

sedmikraska

vyskusaj si kupit v sportovom obchode take gumove koliesko alebo taku makku lopticku a to stlacaj v ruke. Este maju tusim aj take nieco co vyzera ako nejake klieste, no spytaj sa tam. Ja som to pouzivala a vlastne po tom tie prsty prestanu pukat a prestane ta to bavit :) Je to napisane nejak zmatene, ale snad pochopis :)