Pomôžte mi ako získať lásku!!!!!!

Príspevok v téme: Pomôžte mi ako získať lásku!!!!!!
arwen25

Milujem jedného chalana a neviem ako si získať jeho lásku - ako ho mám zbaliť? Mám 14 rokov a on tiež, a na svoj vek je až príliš múdry a inteligentný - jeho vedomosti by som prirovnala asi ku 1. ročníku na vysokej škole medicíny. Asi to bude aj tým že jeho mamička bola kardiologička. Je aj vtipný a chápavý, proste dokonalý. Sme už dlhšiu dobu kamaráti, ale myslím že tuší to čo ku nemu cítim ale nie si je istý. Chodíme do tej istej triedy a myslím že ma má aj rád, ale občas si myslí že som tak trochu blázon - ale v dobrom - pre movu náladovosť. Vie mi aj poradiť, ale je som si nie na istom či môžem naplno po ňom vyštartovať, alebo má priatelku a zdá sa mi divné pýtať sa ho či s niekým chodí. Prosím poradte mi!!!!!! Už som na dne!!!!!!!!

info

No tak ja by som išla na neho cez jeho záluby ak hrá fotbal tak na tréningy,alebo do knižnici nech mi ide poradiť? Máš problém tak či poobede bude mať na teba čas sa ho opýtaj a potom mu to povedz ako obdivuješ jeho vedomosti,kde chodí na ne? či sa aj na budúce môžete stretnúť?

kikush

pomozte mi ako si ziskat jedneho 13 ROCNEHO CHLAPCEKA KTORY SA MI VELMI PACI PROSIIIM PO MOZTE MI AKO SPRAVIT ABY CHCEL LEN A LEN MNA

miau116

Ja mám podobný problém. U nás v triede sú taktiež pekní chalani, ale len jeden sa mi páči sme kamaráti už od škôlky. Moja kamoška mi povedala, že sa jej páči jeden chalan a po pár dňoch spolu začali chodiť. Pýtala som sa jej ako to dokázala, ale povedala, že on sám jej navrhol aby spolu chodili. Ako si mám získať vysnívaného chalana? Dosť si ho všímam, rozprávame sa o všeličom. Ale som v niektorých veciach dosť hanblivá, nedokážem mu to niekedy povedať! Ako by sm si ho mohla získať iným spôsobom?

nora

ak je naozaj taky mudry urcite pochopil ze sa ti paci, muzi nie vzdy maju radi ked zena zacina ako prva, muzi chcu "lovit svoju korist" :) vyhladavaj jeho pritomnost bud mu dobrou kamaratkou, skus si ho viac vsimat... myslis ze keby sa mu pacila nejaka zena ze by po nej vystartoval alebo by sa hanbil? ak by vystartoval tak si pockaj na svoju chvilu ale ak sa hanbi tak ty snicim nezacinaj lebo to pokazis lebo sa on nebude citit ako chlap...
vies chlapi su komplikovane tvori...jaj a este jedna dobra rada...snaz sa vyzerat sexi ...to chlapov faaakt zabera ale neprehanaj to zase :)