ake nechty?

nikushiq

ja mam akurat urobene akrylove...uz mesiac a stale perfektne drzia, nelamu sa, neolupuje sa z nich laaak.....somsi trosku ten spodok vypilovala aby somto zarovnala a drzi to......ale uz budem musiet zajst na dorabku;)

zuzi

Prosim poradte mi!

Mam prilis tenke nechty, stale sa mi lamaju. Uz som raz mala gelove nechty, ale moje nechty to nevydrzali. Na niektorych miestach omodreli.
Teraz by som chcela skusit znova akryl. alebo gel. nechty, ale bez pridania umelych nechtov. Podla Vas da sa natriet gel alebo akryl aj priamo na necht? A ak ano, ktory pripravok je lepsi?
Za Vase odpovede vopred Dakujem!

veronika

ahojte nevie mi niekto poradit či je nejaký obchod s materialom na gélové nechty ja viem že sa to dá na internete ale to je oničom výber dakujem

lenka22

no a este viem ze ked sa ti nieco ztej sady minie alebo nejak znici, znehdonoti tak sa daju objednat jednotlive kusy, nemusis hned novu sadu :)))

lenka22

ola5: da sa to objednat z netu, daj si do vyhladavaca "nechty" a kukaj kazdu stranku ktora sa zaobera predajom takychto suprav na nechty, viem ze su v predaji aj gelove aj akrylove supravy :)))

lenka22

mimi, rozdiel je v tom ako vyzeraju a ako sa o ne staras... mne sa akrylky lahsie udrziavaju ako gelove. Kazdy ako si zvykne, alebo ako ti sadnu nechty. Mne napr. gelove nedrzia vobec.

mimi1

Mohol by mi niekto vysvetliť rozdiel medzi gelovými a akrylovými nechtami? Samozrejme okrem použitého materialu.

mimi1

silvinka:prosím, kde si si pozháňala všetko na gelové nechty. Mňa už to nebaví- tie termíny a nehody s nechtami.

ola5

svevita- prosim ta kde si kupila tie nechty- tu sadu? a ak mas nejaku kvalitnu znacku ktoru odporucas daj vediet... dik