Stale mi skace oko

redka

tiez som to mala par mesiacov vkuse a pomohol mi korcik, komplex B vitaminov B50, a mozno aj d3... a tiez mi pomohlo, ked som zlepsila spanok a upravila stravu... a skludnila sa :)

Verča111

Ahoj,
bola som na tom rovnako ale "len" 3 mesiace. Nepomohlo Magne B6 ani nič, až nakoniec mi pomohol Visine kvapky - 4krát denne.

Peter_mi

mne ties skace v pravom oku. je to na porazenie, rano vstanem a bum, skace. Stres by to nemal byt, mozno prievan, nefiem. Ale trva to uz asi pol roka takze 3 dni je nic :D. Asi si ho vylupim a bude klud :D.

Paty

Už asi 4 deň čo mi skáče pravé oko a neviem s čoho to je viacerý mi povedali že som to nemala prezradiť lebo potom mňa oči prezradia iný mi nakecali že stretnem osobu ktorú som dlhý čas nevidela ale ja si myslím že to je pravde podobne s únavy Lebo posledné dni málo čo som naspala.

riqa

aj mne sa toto robi ale pre zmenu pod pravym okom, nie viečko...začalo to asi tyžden pred štátnicami, robí sa to stále aj ked mam po štátniciach. v poslednej dobe velmi vela spim takmer stále som vyčerpana a ked sa zobudim skače to dalej...fakt ma to irituje...

žužka

no akurat mam ten isty problem.. uz asi 3ti den sa mi stale mika oko uz ma to obcas riadne vytaca.. neprijemne.. nemoze to byt nejaky prievan alebo co ja viem co ??

majka_

ano je to pravda, ze som v strese (najma casovom). takze mozno je to aj od toho, ze som dlhsie za PC, lebo robim vela veci do skoly a fakt nestiham. citim sa vycerpana, unavena... ale uz mi tie tiky prestali.

izina342

ja som to raz mala minuly rok a trvalo to tri mesiace uz ma porazalo ale potom to prestalo ale uz to bolo vazne neznesitelne to ti prestane same nic ti na to nepomoze ja som skusala vsetko co tu radili a nic aj magnezium a nic