krasa nie je vsetko..

Príspevok v téme: krasa nie je vsetko..
tiny

krasa nie je vsetko.. tak sa hovori.. moj byvaly priatel bol velky fesak, vsetky baby po nom saleli a on sa tiez rad po nich poobzeral a nevadilo mu, ze ja sa idem zblaznit od ziarlivosti, ked sme boli von aj s jeho kamaratmi, oni si baby nejako nevsimali, no on si hlavu stale za nejakou vykrucal.. a komu by to malo byt prijemne? ja sa tiez sice rada pozriem po peknych chalanoch,ale len pozriem a necumim po nich! ale teraz k veci :-)nedavno som spoznala chalana, ktory krasou velmi neovplyva, no povahovo je naozaj super a velmi dobre sa s nim citim, je sice trosku hamblivy, no to sa mi na nom paci a neda sa do reci s kazdou, ktoru stretne..proste ma nieco do seba,nieco v sebe pritazlive aj ked nie je krasavec.. nehovorim o sebe ze som nejaka kraska, nie som sice ani ziadna skrata :-) no skratka som normalna baba.. len sa bojim reakcie okolia, ak s tymto chalanom zacnem chodit, co si budu mysliet.. ze ako vypada a tak.. ale malo by mi to byt v podstate jedno, hlavne je, ako sa s nim citim nie? co myslite, je s peknymi chalanmi vacsi kriz? :-)

zuzak

ahojte...ja mam taky problem ktory by mohol suvisiet aj s vasimi...vzdy ked stretnem nejakeho super chalana, s ktorym mi je strasne dobre, rozumieme si, chape ma tak sa akokeby zlaknem alebo co...v podstate to od zivota ocakavam ale vzdy sa zlaknem ze na take nieco nie som este pripravena alebo co...asi to znie jak totalna blbost a ze neviem co chcem...a v podstate to tak mozno aj je...hladam viac jak len niekoho kto sice bude so mnou so vsetkym ale duchom bude uplne inde...je pre mna strasne dolezite aby som sa mala s dotycnym o com rozpravat, aby to neboli len povrchne reci o nicom dokopy, aby mal svoje nazory, chapal moje,....a ked to mam, tak sa zlaknem zrejme tej dokonalosti alebo ako to vyjadrit...

sevilla

ale ja som opusteny mladenec, a pisem tu len preto ze chcem ukazat, ze je cas na zmenu, aby som sa nestal este aj tym starym opustenym mladencom!

slnieckooo

Preboha uz sa prestante lutovat sa to neda citat..!!!!!to rozoberate akoby ste boli starí opustení mládenci!sa uvedomte

sevilla

Ale zase ty krasavci s velkym sebavedomim, su mozno odporny 50% zenam, ale druhej polovici nie, a s tou moyu bzt aj stastny a vsetko.
kdezto take povahy jak sa tu opisujem ja ci dalsi chalani, tak taky nemaju sancu ani u 0.1% zien. tak o com to je

airiana

fotoshop - z toho co pises vidim ze mas uplne rovnake nazory na toto ako aj ja a suhlasim s tebou, navyse aj vo vlastnostiach ktorymi si sa opisala som podobna, suhlas jednoznacne :)

fotoshop

a este, asi viem o com tu ti dvaja hovoria, ibaze ja som zena, to mam zato ze som prilis mila, vraj niesom moc drza, a co mam nadavat kazdemu a skakat po stole? alebo mam vyuzivat chlapov pre peniaze, na jednu noc, zakyvat mu z auta a odist zase s inym? dnes nieje na skodu takou byt, ale co ak to niekto nema v krvi, naco to potom robit, a zase ked budem stale taka aka som, vzdy ma niekto ojebabre...

fotoshop

krasa nieje vsetko, ale preco sa ani dnes ludia tym nedrzia, ale neustale hladaju cloveka ktory vyzera ako dnes znamy fotoshop, ako retusovana fotka, vyzehlene vlasy partia znamych ludi okolo a opalene telo, ja niesom skrata ani nic podobne som uplne normalne pekne dievca, chodim upravena obliekam sa pekne postava super ale ked idem von a vidim vsetky tie konkurencne dievcata na ktorych su nalepene vsetky pohlady opacneho pohlavia nemam najmensiu chut zavadzat vo vyhlade! nakoniec aj tak mi povie napr kamarat ta je na peniaze a ta je sprosta jak delo, co z toho, ked ma okolo seba spravnych ludi a vyzehlene vlasy? vsimate si niekto aj obycajne avsak pekne upravene baby? ci sa musi ta vasa stale podobat vernej retusovanej fotke na obalke casopisu? co ze sa niekto nevie pchat hlboko a este hlbsie do zadku spravnym ludom, aspon ma hrdost lenze to si potom mylia ludia s namyslenostou, ja niesom a predsa ma tak beru, ako si mam najst spravneho chlapca ked vsetci dnes hladia na umelu krasu!?!

airiana

takze ja mam taky nazor, ze ti krasavci maju dost velke sebavedomie a (samozrejme nie vsetci, ale vacsina tych co poznam su taki) myslia si ze mozu mat kazdu babu na svete a navyse su aj trosku prihlupi (opakujem to neplati uplne pre vsetkych) proste, to velke sebavedomie nerobi nic dobre...ja som si to vsimla a taki "frajeri" ma priam odpudzuju a hnusia sa mi,moj chalan,urcite by ste povedali,nieje velmi pekny, ale mi si rozumieme skvelo a ostatni aj viem ze mozno nieco na to vravia a tak, obcas ma to trapi, ale my si rozumieme a pre takuto blbost sa ho teda rozhodne nemienim vzdat...krasa naozaj nieje vsetko, ale mne sa paci aj tak :)

sevilla

Ja viem ze je to komplikovane, ze prave take butlave vrby su z partnerskeho hladiska nezaujimave pre zeny. To mi dali viacere kamosky pocitit, a ja sa uz nechcem citit menejcenny, ako niekto kto nema priatelku, kvoli svojej povahe. A samozrejme nemozem nutit dake dievca byt somnou, zato ze som dobry, tak ma musi lubit. to nie, to dievcata nedokazu, to im city a priroda neumozni, zato nemozu. A preto sa musim zmenit, som o tom pevne rozhodnuty, aby som ukazal ludom svoju hodnotu.
K tej kamoske, pozname sa 5 rokov a ona ma uz dlhsie povazuje za svojho brata, kazdu chvilu mi to pripomina ze ma tak lubi, ze som taky dobry. pocas naseho kamaratenia mala dva vztahy, ktore nevysli, ja ju nemilujem, bral som to v pohode, prial som jej aby bola stastna. No prisiel na scenu chalan, do ktoreho bola zalubena, a v zachvate afektivity, hovorila o nou uplne sa rozplyvala aky je skvely a vtedy sa prejavila, ked nekontrolovala to co hovori, mi priamo do oci povedala, ze co si o mne mysli. Tak to bolo huste, odvtedy som zacal uvazovat inak, zacal som sa trapit kvoli tomu ze ako ma vlastne take baby beru, ako luzera, ktory si s takou dobraciskovou povahou babu nenajde a bude navzdy len kamarat vsetkych ktore stretne.