kozmeticka...prosim odpoved.-)))

barbinka

noo nemôžem, on študuje. má dosť ťažkú školu. ide zrejme o zdravotnú starostlivosť, možno aj vzdelávanie. mňa by to napĺňalo. no čo už no.

barbinka

aj ja sem rada chodím. rada niekomu pomôžem (teda skôr poradím), ak viem a tiež rada získam nejaké nové poznatky. a uteká mi aj čas v práci. akurát som čítala na zozname, že ponúkali ísť robiť dobrovoľníkov do Afriky. ja som už raz bola. a strašne by som chcela ísť jaaaaaj, len teraz mám priateľa a jeho tu nedokážem nechať.

jancecka

ja tam chodím hlavne kôli tomu, aby som bola v kontakte s naj kamoškou, ktorá odišla na výšku a nestretávame sa tak často, som síce celý deň prihlásená, ale napíšem možno jednu RPčku :D nemám s kým, radšej chodím sem, vždy sa niečo zaujímavé dozviem :D

barbinka

jancecka: no len to sú staré fotky. také tri roky dozadu.som tam mala viac albumov, ale som si ich porušila. už tam nechodievam, tak raz za týždeň kuknúť maily. nemám rada chaty a hlavne ľudí, čo tam chodia ( všetci vieme, ktorých mám na mysli).

jancecka

to je veľmi zlé že?? aj ja teba a o to lepšie že viem ako vyzeráš, lepšie sa mi ťa predstavuje keď píšeš :D

barbinka

no mne zasa pomáha kozmetička. chodím raz do mesiaca na čistenie pleti. moja kozmetička používa kozmetiku sothys a som spokojná.

jancecka

cukricek
budem prvý negatívny ohlasca, mne kozmetička vôbec ale vôbec nepomohla D: ani sa mi to nezhoršilo, jednoducho to mám stále také isté a to som vystriedala viac kozmetičiek, čiže chyba v jednej nebude. tesne po vyčistení sa cítim ľahká super, pleť hladká, no ráno mám všetko pozapalované a to som chodila aj na ozón, rôzne protizápalové masky mi dávali, aj tak sa mi všetko vždy zapáli a som znova v tom istom čo som aj bola D:
takže mne kozmetička nepomohla a ani kožná lekárka D.