bolesti bedroveho klbu,slabín, stuhnutá noha

love5679

Aj mňa by veľmi zaujímalo, o aké produkty ide. Tiež mám problémy a potešilo by ma, keby sa na ne našiel liek. Chémia nepomáha....

RNG

absorbcia kazdeho mukosacharidu je zavisla od jeho velkosti a individualnej absorbcnej schopnosti. Vseobecne z vyskumu zistili, ve velka vacsina chondroitinov na trhu je absorbovatelna len na 5%, glukosaminy vyse 50% a zalezi velmi od znaciek a ci sa beru s exrea enzymami alebo ci sa spoliehame len na zaludocne kyseliny a enzymi.
Hlavne u starsich ludi, niekedy aj u mladych, kde absorbcia je oslabena (a mozno prave z toho maju klbove problemy,) im casto doplnok ako condrosulf nepomoze.(obsah je chondroitin sulfat,GRANULAT)
Lepsie su zmesy Glukosamin, chondroitin MSM, hlavne ked su nie ako hrube granulaty ale v tekutej forme.Pripadne brane spolu s bromelainom, ktory umoznio ich absorbciu a podiela sa na protizapalovej ucinnosti v klboch.

Dr jajboli

ano, ja s tým mám skúsenosti. Rozhodne sa treba pýtať na RTG bedr.kĺbov, chrbtice. Treba si dať urobiť denzinometriu. Neviem, koľko máš rokov, lebo aj od toho veľa záleží. Moja dcéra je mladá a tiež má problémy, vybrala už niekoľko balení Condosulfov, a nič nepomohlo. Až teraz, keď bola na diagnostike u jedného lekára a doporučil jej isté produkty(čínsko-tibetské) tak tie jej zabrali a veľmi si to pochvaľuje a hovorí, že ju už nebolia kĺby ani kolená. Dúfajme, že to tak aj ostane.
Ináč by si sa mohla objednať aj k reumatologičke. Vieš, keď si v klimaktériu, tak to robí šarapatu, obzvlášť na kĺby a keď si po hysterktómii, to ešte viac, za to som sa pýtala, koľko máš rokov. Môže to byť aj dedičné, takže tak.