Muzi, chceli by ste zenu vyssiu ako vy?

Príspevok v téme: Muzi, chceli by ste zenu vyssiu ako vy?
usiko

ahojte, mame s priatelo taku malu dilemu a chcela by som vas nazor. on tvrdi, ze chlapi su stastni, ze si najdu zenu vyssiu ako oni, povazuju to vraj za stastie a akesi dokazy o tom, ze krasna vysoka zen chcela prave ich. Ja si zase myslim, ze chlap povazuje za potupu alebosa hanbi za to ze nie je taky vysoky ako jeho zena, alebo si ani vyssiu zenu nenabali....ako to je? piste zeny aj muzi....prosim...dakujem...

michael

No tak ty sa nestaraj čo napíšeme my tu na nete. Zaleží len od vás dvoch ako vy to beriete. Ak tebe to nevadí , a jemu tiež nie tak je to fuk čo si ostatní myslia. Ale zo skusenosti viem že ak je partnerka o dosť vyššia tak spolu moc na verejnosť nechodia pretože aspoň jednemu znich to prekáža .

rhea

nenormalna, ty mas komplexy a vyhladavas tu o tom milion rokov stare temy.. tak chod s fesakom do nemecka ci rakuska...

nenormalna

Toto je len trápny malomestiacky primitivny názor ľudí zo slovenska. Prečo by to malo byť nechutne ked je chalan nižší? Čo je na tom. Pocit bezpečia? A načo kedy a kde. Pred gulkou vás neochrani ani 2 metre vysoký buchac. A že to je prirodzene že muž by mal byť vacsi ? Haha. V prírode je u 70% živočíchov väčšia samica alebo aspoň rovnako veľká. Myslím že tento blud spočíva v komplexoch ľudí ako žien tak aj mužov. Mala som vyšších teraz mám nižšieho a nevidím v tom problém. V rakusku nemecku alebo v.hociakej inej kulturnejsej krajine kde su ludia rozumnejší si takéto banality ani nevsimaju. Ale aha pardon ja zabudam že my žijeme na zadubenom slovensku. Čistý trapas tato slovenska logika. Sedlac. Štve ma to.

keka

no isteze im nezostava nic ine ako len tvrdit ze su na to hrdi.. ale vo svojej podstate.. no neviem neviem.. muz je od pradavna ten co je "silnejsi a vacsi" su to "lovci" a maju to tak v sebe zakodovane.. ale samo mozu byt aj taki co vysoke vyslovene vyhladavaju..

kamoska1

každý je iný.Ja mám kolegu, ktorý po jednom víkende prišiel do práce vysmiaty a šťastný, vraj si konečne nabalil babu, ktorá je vyššia od neho. Bol na to hrdý a vravel, že mu to dodáva sebavedomie, lebo to je dôkaz toho, že tej babe stojí za to. Že teraz má pocit, že má vyššiu cenu. No a nakoniec sa z nej stala manželka a už majú dve krásne detičky a sú strašne zlatí....a okrem toho on je krasny muž a ona krásna žena....trochu sa bodobá na Peťa Kočiša a aj ten má manželku vyššiu a vôbec im to nevadí

macinkooo

mne sa vždy páčili vysoký a myslela som si že nižší by ma nezaujal.potom prááásk, láska ako hrom a manžel ma 174cm a ja 176cm a niekedy mi to vadí.

zuzlik

no ja som rovnako vysoka ako moj priatel, ked mam slapky, alebo balerinky, skratka bez opatku. ked si zoberiem stekle, tak to mozno vyzera smiesne:D ale moj priatel stale na to povie: Teraz sa citim ako Tom Cruise :DDD...niekedy som mala predsudky a obzerala som sa iba po vyssich muzoch, no teraz to uz vobec nevnimam. nech si mysli kto chce co chce...:)

bobrik22

Niekto mudry raz povedal: Len vyrovnany, psychicky stabilny, sebavedomy muz je schopny zniest po svojom boku vyssiu zenu.
A moj taky nastastie je :)) a mne to nevadi. V poslednej dobe vidavam dost takychto parov a je to mile. Vtedy si pomyslim,ze ti su spolu naozaj z lasky... Lebo v zivote ide o to,aby si dvaja ludia rozumeli, lubili sa a nie aby k sebe ladili podla hmotnosti, vysky ci farby pleti

barbinka

usiko: ak môžem tak poviem aj ja svoj názor. ja by som nechcela nižšieho partnera, bolo by mi to divné. ale ja mám 164 cm, takže u mňa to nie je moc možné. ale myslím si, že chlap by mohol mať z toho komplex.