Otvorili sme novu pobocku Women & babyfriedly Miracle studio

Príspevok v téme: Otvorili sme novu pobocku Women & babyfriedly Miracle studio
miracle studio

Women & Baby Miracle štúdio, na Nitrianskej ulici č.3 v Ba(pri Mileticke,za rohom ako je Register trestov) je otvorené od 19.teho mája 2008.
Čaká vás tam útulná telocvičňa s detským kútikom(budeme mať aj cvičenia pre maminy na MD a môžete prísť aj s vašim dieťatkom, ktoré vás bude mať na očiach a môže sa hrať v kútiku, al.v detskej ohrádke), s praktickou šatňou s priamym vstupom do kúpeľne (v šatni sa nachádza aj prebaľovací pult, mikrovlnka a mini kojaci kútik) a keďže vám tam bude k dispozícii recepčná, môžete sa prihlásiť na kurzy.
Pripravili sme si pre vás tieto kurzy- novinka Babymusic kurz, Cvičenie mamy s deťmi, cvičenie podľa pani Mojžišovej, cvičenie pre tehuľky, Gravid jóga, Brušné tance pre tehuľky, Pilates, Jóga, Ladyforming, novinka Kalanetika, novinka Brušné tance aktiv
( 2 x týždenne 60minút) a ďalšie, a uhradiť si ich priamo na mieste.Opäť je na kurzoch maximálny počet do 12 žien, pre vašu voľnosť pohybu a osobnejší prístup inštruktoriek.
Onedlho v tejto novej pobočke otvoríme aj micro fitko iba pre žienky, kde bude pre vás k dispozícii osobná trénerka, al.fyzioterapeutka, ktorá vám zostaví správny stravovací režim a cvičebný program za bezkonkurenčnú cenu!
Aj v tomto štúdiu prijímame všetky typy relax lístkov.

viac info o kurzoch a rozvrh najdete na www.studiomiracle.sk - novinky