Sexik s manzelom

Príspevok v téme: Sexik s manzelom
livuska

Mam 20 a moj manzelicek 28 rokov. Po veceroch byva unaveny, ale ja mam na to chut, nechcel ale vyzerat ako pobehlica, ked sa ho stale pytam, ci nechce. Ako ho "prinutit", aby sa so mnou miloval? Vela robi, ale ked ja ho chcem aj ako muza, je velmi atraktivny a milujem ho. Nemate nejake nevtierave napady?

livuska

nepodvadza ma, bud je so mnou alebo v robote, kde su len stare skatule a kedykolvek mu tam mozem zavolat. Dnes rano perfektny sexik, uz sa mi venuje:) Aj predvcerom vecer. Diky ale za rady.

micacica

hej tu si mmyslim ze nejde o neveru - ale je to jej muz - skusila by som si trosku pauzu ako ti radili a on sa konecne snad ,,zdvihne,, a posramoti mu v mozocku - ze ,,,coze je s tebou,, ked sa hp uz na to nepytas a sam bude iniciativny - tak very luck

sedmikraska

utopia si myslim, ze by si prisla asi o krk. Pisala, ze dlho pracuje, mam priatela co tiez koli praci nemal na to naladu a nepodvadzal ma :)

utopia

Hned čo ma prvé napadlo,je to,že má milenku. Ja by som dala zato krk,že sa nemýlim. Nájdi si aj ty milenca a bude po probléme. tu ten dotyčný exteae má podobný probléem,dajte sa dokopy. hi

Volumka

Ešte jedna rada, budeš sa musieť troška zdržať a dusiť ho istú dobu... Nebudeš žiadať od neho sex ani nič podobné, možno to potrvá týždeň, alebo dva, ale myslím si, že s tým sám vyrukuje a strhne z teba šaty ako divý :) Len veľa trpezlivosti pri tom :)

livuska

Ked mna uz nebavi zvadzat, chcem, aby ma sam od seba zdrapil, vyzliekol, polozil na postel, otocil a robil si so mnou co chce...Tiez mam chut kazdy bozi den...Potrebovala by som to kazdy den, nielen 2x do tyzdna.

Volumka

No chápem ťa, mám 20, síce nie som ešte vydatá, ale niekedy si tak pripadám, keďže sme spolu dlhšie a môj priateľ pracuje a je tak isto dosť často unavený z práce. Ale jednoducho si jeho manželka, tak si nesmieš nepripadať ako pobehlica. Nepýtaj sa, niekedy to ide ľahšie beh slov, zveď ho, chyť mu vtáka napr. , alebo ho vezmi do úst (to už záleží od teba) uvidíš, že chuť u neho nabehne automaticky a ešte bude rád, aká si iniciatívna :)

misula

Ahoj
aj ja mam taky problem ja mam 21 a moj priatel 27 a chute mam viac ja ako on:(
skus sa pred nim promenadovat v sexi obleceny alebo len v sietkovanyh podvazkoch to zabralo alebo este ked mu povies ze sa ides porozpravat s jeho malym kamosom :)