eeg

Príspevok v téme: eeg
missy12

Dobrý deň, už dlhší čas mám závraty a bolesti hlavy najmä na temene hlavy. Začalo to asi pred tromi mesiacmi. Chodila som po všetkých možných vyšetreniach až som sa dostala k neurologičke, ktorá ma poslala na eeg - výsledok bol abnormný graf s negat VBR a sporadickými epizódami synchrónne vyšších vĺn. Veľmi tomu však nerozumiem. Môže to byť niečo vážne? Doktorka mi predpísala Timmonil retard 300. na MR ma neposlala, lebo som naň bola minulý rok. No vtedy som mala iné ťažkosti. Môže to byť zo stresu? Vopred ďakujem za odpoveď.

radana

missy,pozri si tuto stranku www.pfizer.sk ,pisu tam o eeg,teda priamo o tych vyssich vlnach,ze to poukazuje na sklon k vybojom,tak mozno preto ten timonil..

radana

No moj maly ma klasicke epi zachvaty a bolo velmi tazke ho nastavit na liecbu.Timonil retard 300-vka je len jeden z liekov ktore berie.Doktorka ti urcite na tom fore odpise,su tam velmi ochotni,takze dufam,ze ti tam pomozu,Aj moj maly chodi pravidelne na eeg..

missy12

radana dakujem. skúsim im napísať...
doktorka mi však povedala že epilepsia to nie je tak preto som trochu vykoľajená.ale aj tak vdaka :)

radana

Timonil retard berie aj moj syn,ktory ma epilepsiu.Ked chces vediet presne vysledok eeg,kludne napis na stranku www.sinalgis.sk ,na forum,kde ti pani doktorka urcite napise odpoved a vysvetli ti,co ten vysledok znamena.Dokonca sa mozes u nich aj objednat a oni ti porobia vsetky potrebne vysetrenia,ked je treba tak aj MR. :)