Pichanie "zospodu"

Príspevok v téme: Pichanie "zospodu"
snapshot

Asi pred rokom ma semtam pichlo zospodu medzi semenníkmi a konečníkom.Jeden-dvakrát za deň,potom aj týždeň nič.Tarez je to čoraz častejšie,je to aky keby ma odspodu nabral niekto nožom.Normálne musim vyskočiť,ovladnuť sa to neda.Raz sa mi to stalo v amfiku,si všetci mysleli že som neni normalny.Snažím sa nikam nechodiť,ale s kamošmi na pivo keď idem, tak si predtym radšej dam ibalginy.Tam sa mi to ešte nestalo, ale neviem,povedať,či je to tým.Vo vlaku do školy radšej zásadne stojím,bnechcem sa strapňovať.Viete niekto čo to je?Ak mi poradíte nejaké čajíky, kľudne ich budem chlípať na litre.

snapshot

To pivko s partiou nie je až také časté-raz za týždeň,to by som mal rozchodiť:-)Doktora asi nie, zato som napísal sem na fórko, aby som sa poradil bez lekára, veď niekto s tým môže mať skúsenosti. Keby mi ktosi poradil, čo (ne)jest alebo (ne)piť, bol by som fakt vďačný.Ma oblieva pot,keď si pomyslim,žeby som mal lekarke vysvetlovat,čo mi je.Ovyšetrení ani nevravim,to fakt nie.

stix

tiez nemozem odolat a pridat poznamku k tomu ibalginu v kombinacii s pivom - kombinovat to spolu nie je dobry napad, o chvilu budes mat pecen ako kamen... no a k tomu pichaniu - skus doktora, nech ta posle nejakemu odbornemu lekarovi ved za vysetrenie nedas nic