je mi na nic..ma to buducnost?

Príspevok v téme: je mi na nic..ma to buducnost?
vikko

s priatelkou sme sa hadavali.Prekonali sme asi 2 vazne hadky.Pri prvej bola pauza asi 5 dni.Sposobil som ju ja.Pri druhej sme boli vynni obaja ale ona to poriadne rozbehla.NO potom sa asi tyzden ospravedlnovala ze jej to je velmi luto.A bolo to aj vidiet ze jej to je luto.Teraz pri poslednej hadke,to bola spolocna chyba ze sme sa pohadali.Ona ma teraz tazke obdobie a tak nevieme preco ale schytam to skoro vzdy ja ked ma zlu naladu.A mna to dost boli.Povedal som jej to,ze ked ma zlu naladu,ze vtedy nech poviem cokolvek som ten zly,a ze v tedy nieje ani vidiet ze je rada ze spolu chodime.Bolo to viac tych veci.Ja som tiez nieco schytal ale teda ta hlavna vina padla na nu.Povedala ze mava zle nalady casto kvoli mne lebo nevie ci som snou stastny,ze ci sa mi paci to co robi.Priznala sa ze som jej prvy chalan.Ja som to vedel od zaciatku ze som jej prvy ale ona nevedela ze o tom viem.Teraz po hadke,sme boli spolu bolo vidiet ze nieje moc stastna,ze rozprava tak akoby myslienakymi bola niekde uplne inde.Bolo aj trochu to trapne ticho.Ja sa na nu ani moc nehnevam len ona ze ani neviem co citi,ze ma domiesane pocity.Myslite ze po takejto vaznej hadke ten vztah bude este fungovat?Budeme si nadalej rozumiet a stastny obidvaja? ja naozaj neviem.Viem ze ta hadka bola pre 2 dnami a je to cerste ale ona vyzerala byt naozaj znicena s toho.

vikko

sme spolu uz rok,mame obaja 20 a to nie ona nechce ozivenie ona sa nechce hadat.ja ani neivem preco tie hadky zacnu.Ale po kazdej hadke jej menej a menej verim

sedmikraska

Ak si jej prvy chlapec, tak su taketo hadky na nu mozno este moc a mozno prave ona sa teraz obava ako to s vami bude, daj jej nejak najavo alebo jej to povedz, ze taketo hadky vas predsa nemozu rozhodit, neviem preco ste sa pohadali, ale ak sa da urob z toho nejaku srandu.

Dr jajboli

Ťažko je radiť, koľko má rokov ona a koľko ty? Ona ešte asi nepozná pocit zaľúbenosti. Asi by chcela skúsiť niečo inšie, ale mám pocit, že ani o teba nechce prísť. Proste potrebuje čas. Koľko chodíte spolu? Ináč aj manželia sa hádajú, aj milenci sa hádajú ale to neznamená, že sa neľúbia. Všetci máme dni dobré, alebo aj dni blbé.Bohužiaľ si to vždy odnesie nevinný človek. Tam, kde sa nehádajú, niečo nie je v poriadku a taký vzťah je len vo filmoch. Ak sa hádate pre hlúposti a malichernosti, tak si myslím, že chce , aby bol váš vzťah taký trochu temperamentnejší, vášnivejší, nabitý rôznymi činnosťami, aby nebol čas na nudenie... alebo ako by som to nazvala. No, prekvap ju jedným kvietkom, pozvi ju niekam na šľahačkový pohár,chodte na kolotoče, asi sa potrebuje rozptýliť, aby nemala toľko času nad sebou dumať a šprtať do teba. Ale nech sa vyjadria aj ostatní.
Napíš, ako dlho chodíte spolu a koľko máte rokov, aj to je dôležité. Držím palce. Ak ju ľúbiš,maj s ňou trpezlivosť a porozprávajte sa o vzťahu.