chcem len vas nazor.Dakujem

Príspevok v téme: chcem len vas nazor.Dakujem
misso

Mam prvy vztah.Pre moje dievca je to tiez prvy vztah.Spoznali sme sa cez net.Mame obaja teraz uz 16.Chodime spolu uz 10 mesiacou.Nas vztah vyzeral asi takto:
Asi prvy mesiac to boli len bozk na lico na uvitanie a na rozlucku.Prechadzanie sa v parku drzanie za ruku.Bavili sme sa len tak srandovne.Po mesiaci som jej dal bozk na usta.Ale len taky ze sa nam dotkli pery a hned sme sa od seba oddialili.To bolo tiez len tak na uvitanie a na rozlucku.Pocas stretnutia sme sa len zrieda pobozkali.Asi po 5 mesiacoch to bolo take ze sme sa uz aj okolo pasa drzali a tych bozkov bolo ovela viac ale len take ze sme sa dotli perami a to bolo vsetko.Od asi 7 mesiacu som si ja zacal dovolovat trosku viac chytil som ju za zadok,za stehna,obimali sme sa a podobne.Mali sme uz aj francuzak teda po 8 mesiacoch chodenia asi tak mozno 20 sekundovi a teda pre oboch prvy.Teraz je to tak ze sa pobozkame hocikedy a take dlksie bozkavanie bolo mozno 3-4 krat.Je to normalne pre 10 mesacny vztah? Je nam spolu dobre a mame sa zatial o com rozpravat.Vyvija sa to dobre ten vztah?Lebo ostatne pari co vydavam sa bozkavaju a vselico mozne len mi to az tak nepraktizujeme.A aj tu na tomto fore som citzal ze spolu chodia 3 mesiace a chceju sex.My sme spolu 10 mesiacou a teda nic nebolo.Je to dobre? Vydrzi ten vztah a teda nemam si vsimat ostatnych?Niekedy by som chcel mozno aj trosku viac ale nechcem nic pokazit lebo to dievca mam naozaj rad.Co na to poviete vy?

striebro

skuste sa spolu o pocitoch porozpravat,ale je to pekne aj moj prvy vztah takto neako vyzeral,ale rozdelila nas dialka neboli sme s rovnakeho mesta tak ti drzim palce

frontman

baby maju radi bozkavanie a dotyky, tak v tom by si mozno mal trochu pridat.
ale ohladne toho sexu, neponahlaj sa, mas cas :)

babuš

Misso, myslim, ze vsetky zenske na tomto fore tej tvojej strasne zavidia (aj ja!). Podla mna mate uzasny vztah. Hlavna vec, ze vam je spolu dobre a ze si mate co povedat - to je zakladny predpoklad dlhodobeho a kvalitneho vztahu. Netreba sa hned na seba vrhnut ako zvieratka, sex je sice fajn, ale nevydrzi to vecne. A kludne ju pohlad, ked to tak citis, baby maju neznost rady.

misso

Velmi vam dakujem za vase rady naozaj ste mi pomohli.A myslite ze sa tym od seba nejako neodialime? alebo nebudu problemi neskor?

barbinka

je to zlaté, že na to idete takto pomaly. veľmi sa mi to páči. nemáte sa kam ponáhlať, nič vám neutečie. držím palčeky miško.

bonninka

misso úplne mi to pripomína začiatky môjho vzťahu,ja som mala vtedy 15 a on 17 a poviem ti bolo to krásne,nikam sme sa neponáhľali,každý dotyk alebo bozk bol úplne jedinečný a myslím,že sme tým nič nepokazili,vtedy sme boli v podstate ešte deti ,ale dnes sme spolu už 5 rokov a nič by som na našom vzťahu nemenila....radšej nech sa veci vyvíjajú postupne a aj na ten sex príde...´=)

moniqa87

misso, vas vztah sa na vas vek vyvija uplne ukazkovo, rob to co citis a ber ohlad na nu a pokracujte tak aj dalej, cela dnesna mladez by si z vas mohla brat priklad...

kamos

Misso,

zeny nemaju rady, ked muzi vahaju, alebo su neisty. Taka zena potom vymysla kraviny a muza zbytocne zmatie. Rada je jednoducha. Nikdy sa na nic nepytaj. Samozrejme nesmies na nu vyletiet ako taky tur. To je vsetko.

dd

take veci ako pohladenie (neviem sice kde myslis :)) a taak, to by bolo myslim fajn..vies kolkym dievcatam a zenam prave taketo drobnosti vo vztahoch chybaju??a prave to JA, ktore mas vo vnutri je dolezite..aj ked, ani zovnajsok nie je nepodstatny :)