orálny sex

Príspevok v téme: orálny sex
biela mačka

Neviem, či je to vhodný príspevok pre túto stránku, ale napriek tomu vás skúsim požiadať o radu. Mne sa páči, keď priateľovi poskytnem orálny sex. Síce ma o to nežiada, ale mám radosť, keď pri tom slastne vzdychá. Ja by som tiež veľmi rada bola láskaná ústami a jazykom od neho, no ziaľ za tri roky čo sme spolu, to spravil len dva razy, aj to veľmi krátko. Bola tam nejaká pusa, krátke oblízanie jazykom. Mala som pri tom orgazmus a tak si veľmi prajem, aby mi to priateľ robil častejšie. On mi to vraj nechce robiť preto, aj keď som mu povedala, že sa vtedy výborne cítim. Vraj v sexe sa nemá robižť to, čo druhý partner nechce. Ale veď ja nemám predsa v mojej jaskynke jedovaté hady aj dodržiavam hygienu. A tak som smutná, že ma priateľ nechce takto potešiť.
A DNES MI PRIATEL POSLAL TUTO SPRAVU:
Dnes ráno začínam pociťovať dosť vážny psychický problém a vôbec s tým nie som spokojný. Začínam mať strach a dokonca sa prvýkrát na teba neteším, hoci sa tešiť chcem. Spôsobil to ten posledný víkend s tebou a ten tvoj veľký psychický nátlak na mňa s tvojou tvrdohlavou túžbou po oráli. Ak s týmto neprestename, alebo sa niečo nezmení, môže sa stať, že budem mať strach zo sexu úplne. Píšem toto včas na to, aby sme začali rozmýšľať, či to naozaj takto chceš, lebo bude zo mňa troska.

Ty si vôbec neuvedomuješ jedno základné pravidlo, ktoré je aj v tých knihách, ktoré tak veľmi chceš, aby som ich čítal: S každým aktom musia súhlasiť obaja. Prečo ťa toto dosť dôležité pravidlo nezaujíma? Teraz cítim, že toto, čo sa tam píše, nie je na parádu. Možno, že sa z toho vyspím, ale momentálne som v takom psychickom stave, že tvoju mačičku nechcem vidieť. Je to v poriadku? Nehnevaj sa na mňa, že ti to takto píšem, ale teraz začínam pociťovať, ako zle na to ideš. Radšej mi nedávaj povinne čítať, ako to ženy majú radi a ako to muži radi robia, lebo teraz sa cítim aj menejcenný. Radšej si nájdi článok, čo musíš urobiť, aby som ti to robil rád. Na iné sa už ani nezameriavaj.

Píšem toto aj preto, aby si si uvedomovala, ako bezohľadne myslíš iba na seba a neberieš ohľady na mňa a čo mi (nám) to spôsobuje. Nemysli len na seba! Nie som zo železa alebo stroj, ktorému môžeš hocičo rozkázať. Som tiež z tela a duše a aj moja duša je rovnako zraniteľná bezohľadu na pohlavie. Možno len stačí nájsť spôsob, akým na mňa pôjdeš. Ver tomu, že mne neprekáža tvoja túžba, ale spôsoby, ako to prejavuješ, až to vyvoláva vo mne odpor aj proti mojej vôli. Robiš to naozaj zle.

Michal234567

Ono toto je blbá situácia- nečítal som všetky príspevky. Ja mám niečo podobné s priateľkou, ale takto keď sme spolu a milujeme sa. Tak jej robím oral, robím to pretože chcem lebo viem že jej to robí dobre a je to časť jej tela. Za to ked chcem oral ja tak jej sa to hnusí a robiť to nechce tak mi to nerobí(nenútim ju do toho len ma to mrzí že sme v pomere asi 90ku10 s toho som 90ja :/ ). Leží a muchy zožerte ma.

biela mačka- skús sa s ním o tom porozprávať, a netlač ho do toho možno to bude robiť automaticky ;), alebo si to robte ústami navzájom to by sa mu páčiť mohlo ;) :),, ale neviem ty to máš ako ja :( ja jej stále ona mne za 1rok čo sme spolu 1x aj to boli len tri pohyby hlavou hore dolu- hygienu dodržujem až prehnanie holím sa.... neviem v čom je chyba :(

flowerss

nečítala som všetky príspevky, ale bohate mi stačili tie z prvej strany, kde 99% príspevkov bolo navádzanie na neveru a opustiť partnera...ľudia, sa spamätajte, život nestojí na sexe a orgazme. Asi vám uniklo, že autorka článku sa sťažuje len na nedostatok orálneho sexu, nie na sex celkovo. Väčšina z vás asi pri prvom probléme v takom vzťahu zuteká, lebo je ľahšie utiecť ako ten problém riešiť. A áno, sex je dôležitou potrebou vzťahu, nepopieram, ale ak nie je chyba v tom, že nie je spokojná so sexom, tak potom je všetko ok.

K autorke:
tvoj priateľ má pravdu v tom, že ho nemáš do ničoho nútiť. Ak to nechce, tak to nechce. Daj mu čas, poprípade sa s ním o tom porozprávaj, ale tak, aby z toho necítil, že ho na konci toho rozhovoru nejako donútiš k tomu, aby ti ten orál spravil. Rozhovor len za účelom zisťovania, prečo je to tak. Ja by som svojho priateľa určite nikdy nenútila k niečomu, na čo sa necíti a to platí aj naopak. Orgazmus sa dá dosiahnuť aj ináč.

sasana

Počuvaj ma biela mačka,prečítaj si prispevok na prvej strane .."Mám problem",tam to je opačne,istý Tonko to strašne chce spraviť oralne a manželka mu to nechce,napíš mu a dajte stretko,..vzájomna výpomoc sa tomu hovorí,manžela netráp,rob to s nim klasicky!!!! Tiež mám taku pomoc a našla som ju v tejto diskusii. Som spokojná a manžel tiež,že ho do ničoho nenutím!!!!

janulienka66

jasne na vine je holka,lebo chudaka nuti....jeho vona penisu nie je porovnatelna s Dior vonavkou a jeho semeno je zas neporovnatelne s neviem akou specialitou....MUZI vam robit oral to je priambozske,ale holke to robit je humus....ja na tvojom mieste ho nikdy viac do ust nedam, pokial by on mna neuspokojil ako prvu....nechapem ako muz moze toto powedat....ja tiez svojmu priatelovi bohvie ako nadsene robim oral, ale uz ked ho pocujem vzdychat je to pre mna potesenie,lebo ho lubim a viem,ze sa mu to paci. a mne moj tiez to robi rad. tak ja nechapem ako niekto moze powedat,ze je to nechutne. sebecke je nieco neurobi pre niekoho, ak to niekto robi pre teba....

mumik25

ja som s tym mojim uz 5 rokov a nikdy mi oral nerobil:-( zevraj sa mu to hnusi???? chcem sa opytat najme muzov ak muz zene nechce robit oral znamena to ze nemiluje zenu????

vlado76

musim vam oznamit ze niesom Gay !!ale ani ja nemam rad ked musim zienke robit oral,,neznasam to a hnusi sa mi to aj kd ju milujem !! ked sa opijem tak jej to sravim lebo viem ze to ma rada,,kazda to ma rada... mi sa o tom doma nebavime a nikdy mi nevravela sprav ma oralne,,ale chapem ju a viem ze sem tam to chce,,a ona zase vie ze ked sa pripijem tak jej to spravim,,takze ked mame neake oslavu alebo ked je neaka udalost stale je natesna lebo vie ze si nieco dam a vecer ju caka oralik :))))))))))

defekt

asi mu tvoja šuška nevonia. Treba si nájsť takého ktorému bude chutiť. Len nechápem že si s ním vydržala tri roky !

devil666

podla mna bude bud gay...alebo fakt to nema rad pretoze mne osobne tiez robi problem uspokojit zenu oralne....radsej vyhulim kamaratovy chuja jak pindku sorry ale akoze sex zo zenou je fasa ;)))