HAK bez vyšetrenia

Príspevok v téme: HAK bez vyšetrenia
lilaaa

Ahojte!je normálne že mi gynekologička predpísala antikoncepciu bez nejakého vyšetrenie??je to moja prvá HAK a ešte nikdy som nebola vyšetrená,žiadny odber krvy proste nič.len sa ma spýtala kolko mám rokov a na finančnú situáciu.A predpísala mi Novynette..tak čo myslíte,je to v poriadku???

marisssa

mne tiez prvu antikkoncepciu predpisal bez akychkolvek vysetreni, len zhodnotil, ktora je pre mna vhodna a zapasovala mi hned.uzivala som chloe a v pohode.teraz uzivam jeanine.

sedmikraska

Od noveho roku by mali zacat v Cechach predavat antikoncepciu v lekarni bez predpisu a bude to uz jedno kazdemu gynekologovi

nicoleta

... ahoj podla mna mala by si ist inej doktorke mne doktor bral krv.. a pozrel tam dole--- a na zaklade vylsedkov krvy mi predpisal hak... tiez mam novinette.. a je to nizkohorm.. takze mne nerobi nijake problemi ... a ak ani tebe tak ju uzivaj ale ak budes mat neziaduce ucinky a neprejdu do 2-3 m. tak choj k inej gyn..

dodka

lilaa mne urobila doktorka iba pečenove testy, tiez ma vobec nevysetrovala...ale ja som chcela aj aby ma vysetrila, ale som sa bala, tak som jej to ani nepovedala a bola som stastna ze od tade vypadnem :DD to som tam bola prvy krat a mala som stresy..no teraz ma trapi ci je vsetko tam dole OK..ale planujem tam behnut len tak na prehliadku.

slniecko23

Podla mna to nie je normalne, ak si este nikdy neuzivala ATK tak by ti mali urobit pecenove testy aspon, to je zaklad...