co simyslite o mojej postave

monica gazpio

Milá nela, nepíš tu s prepáčením hovadiny. Ja som ako 13 ročná vážila 60 kg pri výške 168 cm. To chceš povedať, že som bola tučná, lebo mne jedna nemenovaná učiteľka vtedy povedala, že citujem "nikdy si nebola taká tučná, že by to bola nejaká pohroma". Už keby ha0small vážila povedzme 80 kg, tak už by tučná naozaj bola. Ale takto ? Nenavádzaj ju prosím Ťa na anorexiu. Lebo anorexia sa začína práve takou nevinnou poznámkou "Páni, ty si ale tučná."

milasik_666

ze co si myslime?tak budem hovorit asi za vacsinu..ze si nejake deco,co potrebuje,aby mu kazdy hovoril ze si chuda..s takymto typom bab mam skusenosti.Nedavaj stupidne otazky.

Sashique

to nie je o tom, kolko mas kil, ale ako mas vahu rozlozenu. mozes mat kila z coho ti vide podvaha ale chude nohy a na bruchu kopu tuku.. skus sa pozriet do zrkadla a nedavaj blbe otazky.

emme.violet

jaaaaaajaaa: pri tvojej vahe a vyske mi v bmi kalkulacke vyslo ze:
Hodnota Vášho BMI = 17.7 (podváha)
Nemáte sa prečo obávať zbytočných tukových vankúšikov, skôr naopak. Pokiaľ nepatríte do skupiny vrcholových športovcov, mali by ste sa tiež vážne zamyslieť. Nielen nadbytočné kilá sú problém! Aj príliš nízka hmotnosť môže vážnym spôsobom ohrozovať vaše zdravie. Môže sa prejaviť v slabosti, malátnosti aj podlomenej imunite. Nemusíte sa napchávať čokoládou. Vyberajte si zdravé, no na bielkoviny a sacharidy bohaté jedlá.

emme.violet

Zadala som tvoju vysku do BMI kalkulacky a uplne v pohode vyslo:
Hodnota Vášho BMI = 19.7 (normálna hmotnosť)
Gratulujeme! Vaša hmotnosť je úplne v norme. Nemusíte sa trápiť diétami. Pokojne si môžete dopriať aj nejakú tú maškrtu. Určite vám neuškodí. Jediné, na čo by ste mali dbať, je udržať si vašu súčasnú váhu. Správne zloženie potravín v kombinácii s pohybom vám v tom nepochybne pomôžu.