Schudnem?

chudnúca

Skus 90 dňovku ako ja, tiež meriam a vážim presne tak isto ako ty,a chcem dať dole aspon 10 kg,aj viac, a myslím že za tých 90 dní sa to podarí ked sa budeme držať tejto diéty. Dnes som na treťom dni, tak sa pridaj,

Gadget

Baby, fakt je pravda, ze len pravidelna strava vám pomoze schudnut. vzdy som mala okolo 70kg pri 167cm. na zaciatku mi VELMI pomohla mliecna dieta(je tu na fore) nevydrzala som do konca, ale uvedomila som si, ze clovek VOBEC nepotrebuje tolko vela stravy, ako zvycajne jeme :((((( a odvtedy sa stravujem inac. Jem kazde 2,5 - 3 hodiny v MALYCH davkach (t.j. trosku viac ako vojde do dlane. uz dlhsie mam vahu 60kg, chcem ist na 55:) okrem toho sa snazim chodit von so psom, cca na 1,5h.

majkaaa

Podarí,ale s jojo efektom. Strava musí byť pestrá a pravidelná. Aby telu nechýbali aj iné zložky. Ak chceš naozaj schudnúť,pridaj do stravy aj bielkoviny.

lea

prosim poradte ako mam schudnut ?ýacala som bicyklovat kaydz den minimalne hodinu,ale nezabralo to,ale nabrala som vacvsie svaly na nohach:(...teraz som zacala s behanim,kazdz den hodinu ale bojim sa ze priberiem este viac...co mam jedavat?denne vypijem cca 2 litre cistej vody a po piatej nejem

jarka43

týmto spôsobom sa ti najskôr podarí poriadne pribrať. Nie hneď, ale v dlhodobom horizonte. ty predsa nemáš kilá navyše. stačí sa zdravo stravovať a cvičiť.
www.schudnem.sk

dada

ja som na tom priserne,2 tyzdne cvicim,beham,dietne jem schudnem.2 tyzdne sa prejedam a priberam.Fungujem takto 2 roky a som uz z toho znicena.Aj moje telo. Co mam robit? Kazde 2 tyzdne vyzeram inac,okolie si to vsima tiez.

cloe007

deniska...a tak uprimne povedz...necitis sa oslabena? pretoze to je podla mna riaadne malo energie na den v tej diete... ako casto papas tu polievocku? a ako casto cvicis?

denisa

je to rychlovka za sedem dni mozes schudnut 5-6 kil ja ju drzim 4 den a vcera som bola prekvamena ked som schudla 3.6 kg. skus vyhladat tuto dietu podla mena kto ju pridal vola sa "zlazla 2".