Nieco nieje v poriadku?

Príspevok v téme: Nieco nieje v poriadku?
mimi69

No tak baby mam taky problem ...mam 14 rokov menstruaciu od 12.Menstruaciu som mala podla mojich vypoctov dostat minuly tzyden v stredu.Cize meska tyzden.Uz sa mi to asi stalo myslim.Nikdy nieje presna par dni su odchylky...tak +/-2,3 dni.Co sa tyka zdravia myslim ze niesom chora aj by to mohlo byt tym a ani som rapidne nezmenila hmotnost.Zhodila som asi 1,5 kila.Minuly a tento tyzden som sa trocha stresovala za znamky ale tiez moc nie.Je to normalne ked meska 7 dni v mojom veku?/dufam ze nebudem musiet chodit ku gynekologovi od 15 ako moja kamoska ktora menstruaciu vobec nema/dakujem za rady

tarvi

ahoj mimi, v tvojom veku je to este normalne, ze obcas nemas menstruaciu, niekomu to vynecha aj na pol roka. ale radsej ak sa nedostavi ani dalsi mesiac, alebo budes mat aj ine problemy - bolesti v podbrusku, svrbenie, vytok, navstiv lekarku.

mirka 23

Myslím, že je to v pohode. Mne menštruácia chodila pravidelne až keď som začala brať antikoncepciu. Teraz ju neberiem a už je to 7 týždňov, čo som ju nedostala. Takže mi meškajú 3 týždne.