Je to naozaj pravda??? alebo len vymyslene???

Príspevok v téme: Je to naozaj pravda??? alebo len vymyslene???
cica-mica

Z rôznych článkov a aj od viacerých báb som počula, ževraj ked baba berie antiku tak potom má problem otehotniet po jej vysadení? teda nie hned, lebo to je nemožné ale časom... že je tam menšia pravdepodobnost otehotniet ako u tej čo ju neberie... Tak je to pravda alebo len klam? hm? dakujem za vaše nazory... :)

hhhhhh

Utopia torska by som ta len poopravila po vysadeni hak moze zena otehotniet hned nemusi cakat na niake precistenie organizmu ani nic podobne moze zacat hned skusat a ziadne postihnute dieta nehrozi ....

utopia

Stella..ja vravím len to čo som počula,ja nie doktorka,ale to s červenou farbou vyšlo,možno to bola náhoda,ale prisam Bohu,mali sme červené veci. My sa nikdy nevyzliekame,ja som hanblivá,bud musí byť tma, alebo paplon,alebo šaty a oči musí zatvoriť. Svet je veľký,ľudia rôzny.

sttela

utopia, to je fakt dobra utopia:)Vraj je dobre mat aj cesticku vo vlasoch na pravej strane, to zarucene zena otehotnie:) Preco ste boli poobliekani, ked ste plodili dieta? Raz ty saty, potom on v koseli, nebolo by to prijemnejsie pekne vyzleceni v posteli, co? Telo sa nema co "cistit" od hormonov po vysadeni hak, do 24 hodin je to uplne v poriadku. Postihnute dieta nehrozi, ked aj zena nevie, ze je tehotna a berie chvilu hak, nic sa dietatu nestane. Pises tu uplne nepodlozene hluposti. A po vysadeni hak sa odporuca nabehnut na svoj cyklus preto, aby sa dal lepsie vypocitat termin porodu, pre nic ine. Mnohe zeny maju vsak tazkosti typu nepravidelnej menzes, vyvolavacky a podobne, vajecniky sa nechcu po vysadeni hak rozhybat. Ja som patrila medzi stastlive a 28 dnovy cyklus som mala tri mesiace po vysadeni. Som gynekologicka, tak som tie problemy s vysadenim videla a nie raz, pacientkam o tom hovorim a musia si zvazit, ci hak chcu ozaj brat. Kolegovia tabletky stedro ponukaju, v sucasnosti je to velky biznis, ale ja sa riadim vlastnym rozumom a vedomostami a takto radim aj svojim pacientkam.

utopia

miiia..ak chceš otehotnieť obleč ty alebo partner niečo červené,aspoň ponožky,raz som počuvala v radiu vraj je dokazané že červená farba priťahuje dieťa a skor sa dá otehotnieť,potom som si spomla že ked sme splodili dceru mala som na sebe červené šaty a druhé dieťa vzniklo,že on mal červenú košelu. Ked nechceš dieťa červenej sa vyhýbaj!!

monicka2509

moja kamoska brala antiku 5 rokov,vydala sa ,vysadila a hned na prvykrat a uz bola tehotna,to je individualne

utopia

Moja kamoška vysadila lebo chceli bábo,ale doktor jej povedal že po vysadení ešte aspoň mesiac neskúšať lebo aby sa telo od toho vyčistilo,aby náhodou nemali postihnuté dieťa a o 2 mesiace už otehotnela. Ked chceš otehotnieť kup si v lekárni baby plan vitaminy že vraj sa skor dá otehotnieť od nich.Poznám 2 prípady kedy otehotneli do 3 mesiacov lebo to užívali. Je ešte jeden zaručený recept,len neviem či chceš fakt otehotnieť,tak radšej budem ticho.

babuš

Ak si inak v poriadku a zdravá, nemusíš sa báť problémov s otehotnením (skôr naopak, ako už tu bolo spomenuté). Pri dlhodobom užívaní HAK (viac ako 5 rokov) je skôr riziko, že sa ti budú robiť myómy, alebo cysty - ale tiež to nie je pravidlo, len riziko.