ako posunut kramy s TRIQUILAROM?

alina

vysadim 7 dni pauza a mozem potom normalne zacat nove uzivat? ja viem sa pytam ako hlupa ale chcem si byt uplne ista...

claudia

ked ich vysadis, tak by si to mala dostat normalne do 3 dni, tak ako ked vysadzas tabletky bezne po dobrati balenia kvoli menstruacii.

claudia

mam tu istu HAK ako ty. ak chces posuvat, tak by si mala mat v krabicke od HAK brozurku, kde je vsetko vysvetlene...pri triquilare si daj pozor na to, ze tablety su trojfazove (kazdy tyzden inej farby), ked som posuvala ja, brala som len posledných 10 tabliet (to su tie okrove), nezacinaj hned s prvymi (teda cervenymi) tabletami. sestra to tak spravila, sice posunula, ale mala spinenie...tak sa to proste nema robit. nevyhoda tejto HAK, ze obsahuje 3 rozne druhy tabliet s roznym mnozstvom hormonov.

mirka 23

Alina presne tak ako píšeš. Po ukončení prvého balenia na druhý deň začneš brať druhé balenie. Ale prečo nechceš doužívať celé balenie?

alina

cize uzijem 21.tabletku z prveho balenia a hned na druhy den zacnem uzivat tabletky z noveho balenia? a nic sa mi nestane ked prestanem pricom nedouzivam cele balenie? a ako mam potom pokracovat? ktorou tabletkou?

miselka

nezalezi aku znacku hak uzivas, ale funguje to so vsetkymi tak, ze ked chces kramy oddialit, proste neprestanes uzivat lieky. potom ked chces aby ti zacala, tak prestanes a dalej pokracujes normalne ako predtym