hernia

vlado

je normalne,ye jeden semennik mas vyssie a jeden nizsie ale je spravne,ye si robis samovysetrenie,samozrejme ak mas pocit,ze nieco nie je v poriadku,lekar bud obvodny alebo urolog ti pomoze s tym...

johny773

aj ja mam jeden semennik asi o 5mm vyssie jak druhy je to to o com teraz hovorite??? ale bolesti som zatial nemal vobec ziadne neviete poradit?

vlado

je normálne ak mám jeden semenník vyššie ako druhý? na tom čo je vyššie som si nahmatal niečo ako žilu, myslím že je to semenovod a je ovinutý okolo semenníka a preto je aj ten semenník vyššie.. a neviem či je to normálne, bojím sa že budem musieť kvoli tomu absolvovať operáciu..

dewyl

no caute vsetci.. aj ja mam herniu disko L4-L5,mam s tym uz problem niekolko rokov a stale sa to zhorsuje bol som aj na ozone dvakrat v ZA a DS. no noha boli stale, zvlastne je ze ma krize vobec nebolia,len noha..neviete poradit nejaku inu metodu na liecenie. operaciu lekari nedoporucuju, ale co s tou nohou??neviem ako dalej je to unavne.

terapeutka

tak vazeni nemylte si prosim hernie slabinove s herniami na diskoch stavcov, su to uplne odlisne veci, a az potom radte!!!

mmiillaann

No je to v \"prdeli\" a to doslovne lebo
asi tam mi to vystreluje do laveho bedroveho klbu s počiatku len
trochu ale potom mi MUDr neur. nasadila
lieky po ktorých to ostalo velmi citlive
ked mi dala injekciu tak som po 4min nemohol ani chodiť (neuveritelna bolest) ked mi po 5tych dnoch dala dalsiu bolesti ako zazrakom ustupili ale po vypršani sa zase vratili. Potom sa rozhodla poslat ma na CT kde zistili ze mam msp L4/L5 posunutu o 5mm (ako student ktory sa strtol so strojarinov a vie merat s mikrometrom ma to šokovalo)
Ked že studujem som dost v strese ktorý mi asi nepomaha. Dalej len viem ze sa mi to začalo mierne zhorsovat lebo mi to vystreluje aj to lítka(ako by ma niekto pichal ihlou) a mravčí mi zo spodu v nohe(ale len po dlhej chodzi) a nemozem si v lahu naist kludovu polohu lebo ked uvolnim klb tak zacne bolieť(mam taky pocit že je aj mierne napuchnuty pod sadlom :) a boli aj na dotyk).NEVIEM CO MAM ROBIT lebo mam len 21

A len tak k prevencí lebo najlepšie sa učí na cudzej BLBOSTI ja som to dostal tak ze v 40 C teplotach som si pustil klímu tak ze mi nachladlo aj hrdlo potom uz len stacilo sa prehnut na volant (odokriť spoteny chrbát) a svali sa stiahli čím mi zablokovali chrbticu a nasledovalo následné znovu opretie a celý zivot mam probléém !

mili28

Anonym, ty si blazon. Mam s tym skusenosti a cim skor, tym lepsie. Same od seba sa ti to do poriadku nikdy neda, moze sa to len zvacsit a hrozi, ze sa na hrubom creve moze urobit slucka a tam uz ide o minuty, ak nie o sekundy.