antibiotika dyxohexal

Príspevok v téme: antibiotika dyxohexal
kristi

caute babule.. ktora z vas brala antibiotika dyxohexal?viem ze su brutalne silne..uz ich beriem asi 7 den..zo zaciatku som to znasala v pohode..no od vcera ma zacalo pobolievat brusko..uz ho mam cele ubolene..uz ani neviem kde ma to boli.. moze to byt od toho? mam zaludocne vitaminiky na brusko bion 3 ale to zacnem brat az po dobrati antibiotik, lebo keby zacnem teraz tak by mi tie antibiotika pozabijali vsetky dobre bakterie v zaludku..

Aduliena

Ďakujem Vám za rady. Na slnko nechodím, čo mi je samozrejme veľmi ľúto, že musím v takomto peknom počasí byť doma alebo v tieni. Žalúdok to zatiaľ zvláda, tabletku si dávam počas jedla, vtedy mi nie je ťažko od žalúdka.
Veľmi dúfam, že trojtýždňová liečba mi pomôže a bude stačiť. ATB som neužívala už veľmi dlho, také 2-3 roky...

1111111

to ti mal lekár predpísat spolu s týmto ATB,aby si si nepokazila žalúdok a trávenie,lebo 3 týždne je dlhá doba,nechod moc na slnko!!!!aj to ti može uškodit

gsds

Najhorsie co som kedy pozila!
Dostala som z toho mykozu,ktoru som predtym nikdy nemala a ani potom,a uz su to roky....

kamildu

Za normalnych okolnosti by stacilo vynechat pri davkovani lieku. Avsak ked sa objavili u niekoho neziaduce ucinky, vysadil by som mlieko uplne po dobu liecenia.

Aduliena

Ak sa v príbalovom letáku antibiotík píše, že sa nemá piť mlieko a požívať mliečne výrobky, znamená to, že sa majú vynechať úplne alebo sa môžu jesť, ale až po určitom čase, napríklad po niekoľkých hodinách?

kamildu

Tabletky ber spolu s jedlom alebo po jedle. Ina rada nie je, sodu bikarbonu a podobne veci typu vyprostovak nepomozu. Ked budu tie bolesti na nevydrzanie, navstiv lekara, nech Ti zmeni liecbu, inak len vydrzat.

kamildu

Obmedzte pitia mlieka resp. mliecne vyrobky vobec pocas celej liecby. Doxyhecal je tetracyklinove atb, ktore nesmie byt pouzivane s mliekom.