Sklovec - bliknutie svetielka

LILIANKA

tak to "prskavkovanie" si velmi dobre pamatam, mozno neuverite, ale bolo to na dovolenke po tom,ako som videla supu- blesk, ako zabil mladeho chlapca na mori na gumaku. Mozno to bolo z toho strasne silneho blesku,alebo zo soku,ale viem ake je to neprijemne, a navyse mi to nikto neveril. Som sa bala sama seba, som si pripadala ak keby mi uz fakt sibalo. Stale take male zablesky tusim do modra zelena a fialova,trvalo to asi pol hodinu. Ale odvtedy nic, dufam ze mi nic nie je.

rebeca6

martinka42: Tak väčšinou mám 16-19 viac nie. Včera sa mi stalo, že sa mi točila hlava, možno to je z toho tlaku. Mala som pocit, že každú chvíľu odpadnem. Ale inak sa mi to stáva zriedka.

katty081

ahoj, no ja som tento problém mala minulý rok v lete. Mala som pocit akoby mi prskali prskavky pred pravým okom. Išla som s tým k očnej a zistila mi na očnom pozadí prekonanú infekciu od Toxoplazmózy, zostala mi na sietnici po nej zahojená jazva. Poslala ma na vyšetrenie do nemocnice a tam mi potvrdili tú toxoplazmózu, ale už bola dávno prekonaná tak žiadne lieky mi nedali. A ešte mi zistili, že sa mi na tom mieste odlupuje sklovec, ale tomu vôbec nevenovali nejakú zvýšenú pozornosť, iba v prípade akýchkoľvek zmien mám ísť na vyšetrenie. Ale to už bude asi rok a nič sa mi nestalo všetko vyzerá byť ok.

martinka42

Rebeca6 aký máš očný tlak? ja tiež si kvapkám kvapky na glaukom svetlielka nevidím, ale mám iné problémy mám stále pocit, že sa mi krúti hlava, tlak nemám dobrý.

marisssa

neviem, nejako si z toho tazku hlavu nerobim..potom to prejde, aj ked je to neprijemne.
aspon ma doteraz ani nenapadlo ist s tym doktorovi..