manzel ma nechal..zevraj som ku*va

Príspevok v téme: manzel ma nechal..zevraj som ku*va
yeane

neviem co teraz :((..strasne ho milujem,mame spolu dvojrocnu dcerku a nechcem o neho prijst..problem je v tom,ze manzelovi sa znepacila moja "praca"..robim v podniku ako barova tanecnica..alebo priamo povedane ako stripterka..vedel o tom od zaciatku a vravel,ze mu to nevadi,ze to chape..a teraz zrazu po piatich rokoch mi toto povie? nechcem ostat sama a nechcem o neho prijst?..mam sa vzdat toho co robim?..ale potrebujeme peniaze a z toho co zaraba on,by sme sotva vyzili..fakt neviem

dandyy

bud silna.......neviem ako to mas s platom, mozno by si dokazala zaplatit nejaku studentku, co by ti postrazila dieta.
mala by si zacat rozmyslat o rozchode..
a veci s tym suvisiace.
napr. ci mate spolocny ucet, ak ano a ty si hlavny majitel, zablokovat..
rozmyslat co s bytom...nebolo by zle mat nejakeho svedka, ktory by dosvedcil, ze opustil spolocnu domacnost...
dalej bud pripravena, ak sa objavi a zacne ta urazat, skus si to nahrat...je to sice vraj protipravne, ale ti si mala zapnuty nahravac kvoli dietatu a nie kvoli nemu, keby nieco....
sadni si a zacni to rozoberat...
on ma nejaku frajerku a toto sa mu hodi ako dovod- teda tvoja prava
drzim palce

yeane

dakujem vsetkym za rady,asi by som sa nim mala porozpravat..ale nevidela som ho uz asi dva tyzdne..proste odisiel a netusim kde je..volala som mu na mobil,ma ho vypnuty..proste sa s nim neviem skontaktovat,volala som aj jeho kamaratom,nic nevedia,alebo mozno vedia ale nechcu mi povedat..tiez maju na mna svojsky nazor..a nepracujem kazdy den..raz alebo dvakrat do tyzdna mam volno..a spim od tej stvrtej,piatej ked pridem domov asi do tej desiatej..a mala vzdy bola s otcom,ked som ja robila..v podstate je to bezproblemove babo,zobudi s len raz cez noc,cize s nou nie je vela starosti :)..a teraz to riesim tak,ze ju nechavam u kamaratky..ale to je len docasne riesenie..po prve nechcem otravovat kamaratku a po druhe nemoze to byt takto nastalo..takze neviem ako to urobim..asi by som sa mala skontaktovat s manzelom,ale neviem ako..v praci sa tiez neukazal..predpokladam,ze ho uz aj vyhodili...ako vzdy..

sedmikraska

baku,a ky si naozaj zena (pochybujem silne), bola si vobedc uz niekedy u gynekologa? Pripadalo ti, ze si doktor robi na tebe dobre??? a keby uz aj existovala ta tvoja sexualna trenerka :D bolo by podla teb normalne, keby si ako zena ku takej chodila? :D to by boo podla teba normalne? :D

martina156

Yeane, a doteraz ste žili bezproblémovo, nikdy ti nič nevykrikoval,alebo sú hádky u vás bežné? Ak sú bežné, tak sa vlastne nič nedeje, žite tak, ako ste žili. Ak ale doteraz čušal, a zrazu ti vykričí takúto vec, asi budeš mať odteraz zo života peklo, lebo on ti to už bude vykrikovať stále, v pravidelných intervaloch.

dandyy

no mila zlata, niet cesty spat.
Raz co povedal, sa neda vratit spat. ak urobis ustup a prip. si najdes nove zamestnanie, najde si po case novy problem, napr. aj taky, ze si bola v minulosti stripterka alevo , ze nevies urobit prazenicu......
Takze zostan cim si, rozvod je nevyhnutny, pretoze to uz pojde iba dole vodou. On sa este pokusi vratit, lebo ho niekto musi nadstandartne zivit, ale nepopusti.
Maj hrdost, ked ste sa zobrali, robila si to iste.
a radsej sa zameraj na seba, co z buducnostou...., aby si elegantne prehupla do noveho zamestnania, ked sa ti objavi celulitida.
drzim palce.....kopni ho do riti.

titina

Ľudia sa menia. Verím tomu, že pred 5 rokmi, keď ju zbalil, tak sa mu páčila aj preto, že robila túto robotu. Za 5 rokov mohol zmeniť priority, veď už majú aj dieťa, môže mu to vadiť, že ju pozná celé mesto ako striptérku. Otázka je, prečo jej to povedal tak škaredo, a prečo nerobí niečo pre to, aby tú robotu nemusela robiť. Ale my detaily nepoznáme, ani jeho názor nepoznáme. Tak sme si podebatili a ako vždy, nič sme nevyriešili.

rencaa

fakkt, ked je to tak, potom s takou zenou ani nezacnes chodit. ale nie kazdy je taky. jej manzel ju zbalil uz ked to robila. takze iba tolko. ked zmenil postoj po 5 rokoch, je za tam nieco ine, jej praca je zamienka.