drogy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

adagrys (on)

pepe000, 5x to je nič, ale piko je pekné svinstvo, ja sa s tým snažím vysporiadať od 19.6. 2003, od vtedy som mal 1x prestávku polroka (2004) a potom ešte raz polroka (2007), 2.7. 2007 mi strelilo do bedne, začal som telefonovať ,ako cvok a do dvoch hodín som bol naspäť, a to ma okolie pozná, ako človeka s fakt pevnou vôľou....ako som vyzeral a ako vyzerám po 5 rokoch ti ani nebudem, držím ti palce a dúfam, že ti tu niekto pomôže...
P.S. (môj názor)hlavne nepočúvaj rady Miloš M, ten chlapec má problémy sám so sebou...(ešte raz opakujem, že táto posledná veta bola vyjadrením môjho názoru)

panika

(som panča)
oki, inak ma najdes v teme Slobodna komunikacia-tam som doma:).Ak chces, kludne ma mozes kontaktovat na mail (panika@atlas.sk).

pepe000

no jasne skusim to:)dam na teba!!!dufam ze tu zajtra budes a powiem ti ako to zvladam:))lebo teraz naozaj nemam ludi ktory stoja primne.:(dakujem ti:))

panča

vymen telefonnu kartu a cislo daj len spolahlivym ludom.pripadne vobec nepouzivaj mobil, nech ta to nelaka.5x to nie je moc, uvidis -zvladnes to, len MUSIS CHCIET

pepe000

nho mam plno moznosti ist hocikam prec:))takze to ksusim..len wes ide o to ze stale kazdy den mi volaju ti ludia a proste nedokazem povedat nie..nemam proste pevnu volu..