MNE Už ASI NIET POMOCI...

Príspevok v téme: MNE Už ASI NIET POMOCI...
ginngi

Zdrawim Vás. Ani neviem ako a kde začať. Asi tým, že mám 18 rokov. Rok a pol dlhý vzťah, s 27 ročným mužom, ktorý ma má rád, aj ja jeho. Akurát nám to neklape... má hroznú povahu. Hroznú v tom, že ma psychicky dakedy tak zdeptá, že neviem už co mam robiť, to som si zvykla... už, ale najnovšie sa dokážeme pohádať aj na tom, aké je vonku počasie. Teraz sme si prešli aj krízou, kedy som sa rozhodla že ho nechám, ale viete... je to ťažké, keď sa predo mnou rozplače- on.. a tým ma akoby obmäkčil a sme zasa spolu. Co na to hovorite? Mám si s nim dať už pokoj? alebo najst nejaký kompromis, Myslite ssi, že je taky vztah normalny, ked je... 2 dni sladký ako med, a potom cely tyzden sa iba hadame? Je to moj prvy, zalezi mi na nom ,ale akosi som zmenila uz aj nazory od vtedy, a som prisla na to, ze chcem uplne iny zivot zit.Taktiež ani sex... nevie ma uspokojiť, ani ma nepritahuje.. ..dakujem za vsetky rady..., Majte sa zatial..

anicka

Urcite sa na neho vykasli. Mas 18, milion moznosti najst si lepsieho. On ma 27 drzi sa ta ako kliesta,lebo uz moc moznosti nema ... Ty mas na lepsieho, ked ti je s nim tak ako opisujes. Spravaj sa k nemu tak,ako on k tebe, hadam odide aj sam :-) drzim palce

manga

ty sama si uviedla niekoľko dôvodov na rozchod(hrozná povaha, nevie ťa uspokojiť, nepriťahuje ťa!), tak nechápem prečo si naďalej s ním?čo je jediný na svete?!

foxia

JA TIEZ SOM MALA PRIATELA S KTORYM SOM SA HADALA STALE V KUSE...A MYSLELA SOM SI ZE NEJE LEPSI OD NEHO A SME SA ROZISLI ASI 6X POCAS VZTAHU A STALE SME SA K SEBE VRACALI AZ RAZ SOM POVEDALA ZE NEBUDEM TRPIET TO AKY JE A TERAZ MAM OVELA LEPSIEHO....LASKA PRIDE ZA TEBOU SAMA AKO KU MNE A TERAZ S TYMTO SA NEHADAM VOBEC ....ZIADNE PROBLEMY NEJSU A AK ANO TAK NA SECKOM SA VIEME DOHODNUT... UVIDIS AJ TY TO ZAZIJES A KAZDY MA PRAVO BYT STASTNY TAK SI TO PRAVO NEBER!

foxia

tak toto by si mala CIM SKOR UKONCIT S TAKYM CLOVEK NEMA ZMYSEL ZIT AJ KEBY SI K NEMU NEVIM CO CITILA A HLAVNE! RAZ MU PREPNE A MOZE SPRAVIT NIECO AJ TEBE AK SI VAZIS SVOJ ZIVOT KTORY MAS ESTE PRED SEBOU TAK SA SNIM ROZID AJ KED JE TO TAZKE VYPADNI NA DOVOLENKU NIEKDE VED JE LETO ASPON NA DVA TYZDNE BEZ NEHO A HNED BUDE TROSKU LEPSIE ALE NESNAZ SA NA NEHO SILOU MOCOU ZABUDNUT LEBO TO SA NEDA RADSEJ SA S TYM NAUC ZIT....MYSLI NATO AKY JE A AKO TI UBLIZIL A PRIPOMINAJ SI TO STALE PO CASE SA TI ZHNUSI...

ewusteeek

pravdepodobne si s nim len pretoze si zvyknuta na neho..a bojis sa rozchodu..ak ta to nebavi.. nieje jediny na svete.ja mam takeho ktory tiez na mna obcas nervaci..potom je zase strasne milucky..no ale zvykla som si...bo nechcem byt sama...ale tak podla mna by si ho mala nechat tak

vav

prosim ta,ukonci to s nim...ved mas 18,cim neskor to spravis tym to bude vyse boliet...naozaj konaj co najskor...ved on ti nici zivot...a to si asi nezasluzis!!!!!!

ginngi

Inak, neviem ci sa tto tu hodí ale... on si rezal ruky... podla mna ma psychicku poruchu. A s tým rezaním, začal, ked sa rozišiel so svojou byvalou, a pokracuje to stale... ci mu nieco nevyjde, alebo sa pohadame, atd... niekedy som z neho mala strach, ze co si spravi.. :( chapete ma??? Ja už k nemu necitim ani nič pekne..., už pomaly ale isto cítim k nemu niečo také, ako by sa mi sprotivil..., zhnusil, viem, že je to odo mna skaredé, ale... nechcem byt so psychopatom... :(((

ginngi

Dakujem za príspevky... pomáhajú mi... a stále mám takú vnútornú silu ísť ďalej v živote, aj keď budem sama. a hlavne bez Neho.. Mne by asi najviac prospelo, keby som taky rok bola sama.. aj ked... situacia moze nastať akákoľvek. Clovek nikdy nevie kedy sa zaľubi... Ked sa na svoj vztah tak spätne pozriem, chce sa mi z neho plakať.. pretože.. manipuloval so mnou, a velmi casto.., sama môžem powedať, že som bola viackrát smutnejšia, ako šťastná.

jeeej

vidíš aj ten jeho spôsob komunikácie, nahneval sa a neozýva sa. Dosť detinské na skoro 30 ročného chlapa. Chce ťa manipulovať a pokiaľ sa dáš, bude to robiť. Myslím si, že tu nepomôže ani rozhovor 27 ročný človek má dosť toho za sebou, už sa nezmení. Už ste spolu dosť dlho, keby mal záujem zmeniť sa už dávno by sa o to snažil. Dlžím ti palce pri rozchádzaní.

radka michelíkková

ahoj, som tu náhodne, ale nedá mi nezareagovať!!!
Som vydatá 15 rokov, 3 deti a určite ti radím , zo srdca, rozídˇsa !!! hovorím z vlastnej skúsenosti bola som v podobnej situácií ako opisuješ, verila som, ale dnes po rokoch viem povedať, že by som už do takého vzťahu nešla!!!
Ten plač, sluby, to je k ničomu. Aj tak sa nezmení a bude to len horšie!!!
Radšej sama ako v takýchto vzťahoch. Je to fakt úprimná rada.