PASIK

sedmikraska

nikaaa, co sa ti na tom nezdalo?? Mne to pride mile, keby som nebola taka leniva, tak by som to tiez skusila :) raz som skusala urobit sipku nukazujucu to spravne miesto, no a neslo mi to dobre, tak som sa na to ...

utopia

Ak sa ti nepáči pásik zvol si niečo iné. Ja som jeden čas mala srdiečko ale dlho som mala aj začiatočné písmeno mena mojej lásky. Tak sa tešil. Fantázia povoľuje všetko.

ehh

ja by som sa len chcela opytat ze po vyholeni...maslim do hladka...necitite sa cudne akoze tam dole??? ja osobne mam taky cudny pocit akoby sa mi nohavicky zarezavali medzi...viete co...ako na zadku....neviem ci robim nieco zle alebo co...ale mate aj vy taky pocit??? treba si len zvyknut???

co uz

ja som to mala isty cas do hladka a prislo mi to ako keby som mala znovu desať.. s upravenými chlpkami si pripadam jak sebavedomá ženuška:D
a ako info pre slečnu - sprav si maketku - nie žartujem.. najprv si ju vyhol do hladka a ked budeš mať aspon take 5 mm tak sa pokus oholiť nie dole kopcom ale naopak hore.. zmen žiletku alebo niečo také..hm..:)