Krvacanie

Príspevok v téme: Krvacanie
domdom

Dobry den, moj priatel uz treti den krvaca z konecnika pri vyprazdnovani. Nic ho neboli a stolicu ma normalnu..Neboli ho ani konecnik ani brucho, len mava krv na toaletnom papieri a v stolici. Momentalne sme v anglicku a zdravotnictvo tu je dost nezodpovedne...aspon take mame skusesnoti.Poradte mi prosim co mame robit, velmi sa o neho bojim.Dakujem

tinka228

Ja mám s hemoroidmi bohaté skúsenosti a krv v stolici je viditeľná. A nepovedala som, že nemôžeš mať pravdu. Samozrejme, že najlepšie by bolo navštíviť lekára.

mudra sova

Moja, taketo veci nie su zarty!!! Tym ze jej povies "hemoroidy" sa zrejme nikdy k tomu lekarovi nedostane iba ak bude neskoro! Toto naozaj nie su zarty, najma ak sa to stava opakovane. A ak sa nemylim, hemoroidy sa neprejavuju krvou v stolici, ale iba v konecniku, resp.na toaletnom papieri, ale v stolici nie. ak sa mylim, tak pardon, ale toho lekara aj tak treba vyhladat, aj keby slo len o hemeroidy!
A radsej vystrasit ako potom volat uz iba pohrebnu sluzbu

tinka228

Bože mudra sova to ju musíš hneď tak plašiť. Samozrejme, že môžeš mať pravdu, ale oveľa pravdepodobnejšie je, že má "len" hemoroidy.

mudra sova

A myslis ze toto je lepsie riesenie? Taketo veci sa neodkladaju! Moze to byt nejake podrazdenie, ale moja mila, aj rakovina hrubeho creva sa prv objavuje bezbolestne ale s primesou krvi...a V STOLICI...nielen pri konecniku...takze ti radim LEKARA.