to bolo všetko??

Príspevok v téme: to bolo všetko??
lejluška

dobrý. potrebovala by som sa poradiť. v stredu som mala dostať menzes, ale nemávam ho ešte pravidelný. zväčša mešká tak cca 3 dni, niekedy viac, niekedy aj menej. no a vo štvrtok večer som si všimla, že mám na nohavičkách krv. dva malé fliačiky. presne tak ako keď mi vždy začína. lenže to bolo všetko. dnes je sobota a stále neprišla. neviete čo to znamenalo? ešte len príde alebo tie dva fliačiky bolo všetko? nemá s tým niekto nejakú skúsenosť? nabudúci týždeň sa chystám preč a potešilo by ma, ak by už neprišla, čo asi ešte príde, však? mimochodom, žiadnu HAK neberiem a ani iné probémy okrem bolestí nemávam. ak viete, ozvite sa, ďakujem.

barca

väčšinou vždy prišla"""ale o pár dní neskôr..ale ty si teraz v strese, že cestuješ, tak ti možno ani nepríde..

lejluška

ďakujem baby. ja som inak pokojná, žiadne tehotenstvo, ani nič iné nehrozí, akurát, že neviem či ju mám ešte očakávať alebo to bolo všetko. vám sa tiež niečo také stalo? a potom ste ju ešte dostali či už až ďalší mesiac? a ďakujem, napíšem.

barca

je to bežná záležitosť..stáva sa to mnohým ženám..nepanikar...môžeš to mať zo stresu..keďže sa chystaš preč..a keď si nemala nechr.pohl.styk a nehrozí tehotenstvo, tak sa nemáš čoho báť....skús si dať červ.víno...