Mal som sex

hmm...

ale jasneee... ved to je laska az za hrob, nie?! "Dala si dole tričko, mala veľké prsia nedalo sa odmietnuť tak sme šli nato." Takze laska na prvy pohlad (ale k tomu co ma pod trickom) .. heh! :))

januskaaa

:Daj ja som si prave precitala profil :D
a na zasmiatie...

Môj vzťah k príležitostnému sexu:
nedokážem mať s niekým sex bez lásky

a to si sa nam nebodaj aj zamiloval?! :D

jaaaj chlapce..

utopia

Len dufaj,že nebude tehotná. Aj keby bola,pochybujem že dievča v takom veku si dieťa nechá. Nabudúce sa ovládaj.

minnie mys

Pre hmm...
LOL...dobry postreh...ja som si to predtym ani nevsimla ked som to citala :D...Uz som si ho bola aj checknut, rofl...
"Som pekný aspoň si to myslím :D" (treba uznat...chlapcovou silnou strankou skromnost teda nie je :D )...
"výška (v cm): 164"...hmmmmm

hmm...

jaaaaaj, ta ty si ale pako!.... sa tu pochvalis, za si sexoval s maloletou a este si tu k tomu vycapis emailovu adresu, kde mas aj foto ... dobre som sa pobavila na tebe.. heh!

maybe

ked ostane tehotna a pridu vam na to, ze ste sexovali, ked ona bola este pod zakonom, tak budete mat taky pruser, ze az..ale tak to je vas problem..mali ste mat rozum..teraz uz je neskoro plakat..ked nemala rozum ona, mohol si ho mat aspon ty..deti, deti..

a tebe o co ide?

to ako nam priznavas, ze si spal s takou, co je este pod zakonom? ze ona sa ti ponukla? a nebol si ty nahodou skor nadrzany? a vlastne, co nas je do toho? RIES SI TO SAM!!!!

fuj

jaj dalsi trapko co pise blbiny ...a co my sme vestice ked sa nas pytas ci bude tehotna ???ty si bol pritom ne my ty si snou sukal ne my....tiez vies kam si sa vystriekal ne my..len nenapise ze si sa urobil von lebo to asi padnem z postele potom uz vazne tak tupy slovensky narod az to boli len hanbu robite

pani policajtka

A co ma byt teraz??? Asi to, ze keby som vedela kto si, tak ta udam ze si sexoval s maloletou...Sa uz zobudte ludia! Potom to vypada tak ze ti co maju pomaly 20, ci dokonca 20+ sa hanbia za to ze este nemali sex...lebo sproste decka sukaju uz od pociatkov teenagerskych rokov...By som vam vedela take facky porozdavat deti moje ze by ste sa prebrali o den...a to som mlada tiez! Len som mala rozum!

neillinka

to o co ti ide? to sa fakt chvalis? mas fakt pocit,ze to niekoho zaujima? aj ja mam velke prsia a som mala sex s chlapom s velkym penisom...zaujima ta to?