Kuceravy vlasy

Lucia12304

Ahojte, ja mam tiez kucerave vlasy no stale menia tvar, viskakuju a nedaju sa nicim ovplivnit neviem co mam robit a zehlit si ich nechcem

škoricová

Aj ja som kučierka, a som na moje vlasy neskutočne hrdá :)
Veď to sa každému páči, a kto povie,že nie, ten je typický závistlivý Slovák :D
Kučery sú desne sexi, no treba sa o ne dobre starať. Ešte asi tak 2 roky dozadu existoval krém aj balzam na kučery od Sunsilk, ktorý bol strašne super, ale potom ho prestali vyrábať. Teraz najnovšie čo mám oskúšané je rada z DM drogérie, je to šampón, balzam, krém aj sérum špeciálne na kučery. v takom oranžovo-striebornom obale. A musím povedať, že mne to vlnky krásne zjednotí, nie sú krepovité a nemusím používať žiadne tužidlá, vlasy vydržia takéto krásne aj 4 dni. potom ich zas umyjem ako obvykle. :)

miska8521

ešte som premýslala že by som isla na trvalu ale vraj sa stym velmi nicia vlasy ja svoje mam dost kucerave ale chcem ich mat pravidelne kucerave chapete ako to myslim ? !

miska8521

Ahojky , mám kučeravé vlasy a všetkým sa to páči , len ma štve to , že ked si ich cistpu nahodou dam do copu tak mi hovoria , ze to tak neni dobre . Praveže im sa to lahko hovorí kebyže im nieco stale pada do tvare proste neviedia aka je s tym starost ja svoje vlasy milujem ked ich chcem mat kučerave len ich umyjem a necham tak ked rovne umyjem a vyzehlim sice nane musim dat vela laku gelu a vosku ale drzia :D ,., ale zaujimalo by ma co mam urobit aby boli kuceravejsie neviete pooradiť ?? =)

Zaran

Ja mám niečo medzi vlnitými a kučeravými vlasmi niekde sú aj rovné-jednoducho moje vlasy sú zložité :D.Chcela by som sa spýtať ako dosiahnúť ešte kučeravejšie vlasy okrem nátačiek,či existujú nejaké prípravky,po ktorých sú vlasy kučeravejšie?Ďakujem.

sonka

miruska 1002.... a áno, žehlenie vlasom škodí a hl. to každodenné ako v mojom prípade :D ale tak čo už s nimi. Kěd chcem. Ale tiež existujú vhodné prípravky, kt. vlasy chránia. Ja som stavila na metrix a som spokojná aj vlasy držia dlho požadovaný tvar.

sonka

miruska 1002... ja si tieˇž svoje brčky češem len po umytí a to hrebeňom so zúbkami, kt. sú ďaleko od seba. Je to správne, lebo tak človeku jednak nevypadne veľa vlasov a vlasy sa tak nebudú veľmi lámať či štiepiť.

sonka

Mojej sestre sa to stalo tiež, mala vlasy rovné ako struny a teraz si cih musí žehliť, aby dosiahla efekt ako niekedy bez žehlenia. Ja mám brčky už od nar. Ani vyholenie hlavy, ani dlhé vlasy tvoj problém nevyriešia, lebo dĺžka neovplyvňuje vlasovú štruktúru. Proste vlasy sa možu zmeniť z rovných na kučeravé. Ja by som ti poradila, aby si sa s tým zmierila a zvolila ideálnu starostlivosť pre tvoj typ vlasov a daj si na tom obzvlášť záležať, pretože kučeravé vlásky sú omnoho viac náchylné na zničenie a vysušenie. Takže odporúčila by som ti ich veľmi nezaťažovať farbami, ak sa ich vzdať nachceš a ak si farbíš, tak voľ radšej tie kvalitnejšie. potom si vyberaj šampóny a kondicionéry s hydratačnými a uhladzujucími účninkami, ktoré suché a kučeravé vlasy vyživia, hydratujú, uhladia a navyše dodajú im aj krásny lesk. Ideálne sú napr. elséve pre suché vlasy od L´Oréal alebo šapm. od gliss kus, kde ich najnovší rad obsahuje ešte aj UV - filter a vlasy chráni pred neželanňymi vplyvmi po celý rok. Tiež ti odporúčam aj masky, neoplachové kúry a tužidlo od l´oréal pre kučeravé vlasy, kt. sa potom budú lesknúť a nebudú ako keby bez života... Jednoducho s tým, že máš kučery sa budeš musieť zmieriť a nerob hlúposti ako vyholenie ich dohola, to budeš dlho ľutovať a efetkt bude nulový. práve naopak, vlasom pomož vhodnými prípravkami a oni sa ti odvďačia.

hanka:)

miruska 1002: Ahoj, ja mam vlnite vlasy...češem si ich iba po umytí...len vtedy. prečo máš potrebu česať si ich aj inokedy? je síce pravda, že keď si ich češem po umytí, tak mi ich dosť vypadne...neviem, či je to v norme, ale moźno je to práve tým, že si ich nečešem každodenne.a denne by ti malo vypadnúť do 100 vlasov. pa

miruska1002

AKO CASTO SA MAJU KUCERAVE VLASY CESAT A AKYM SPOSOBOM?JA SI PRED UMTIM VLASY NAMOCIM A DAM SI NEJAKY BALZAM A POTOM ICH ROZCESEM A UMYJEM NORMALNE SO SAMPONOM.aLE NA SUCHO KED ICH CESEM JE TO HROOZA.