Liečiteľ

timothyferriss

Spýtajte sa rodiny, priateľov alebo známych, či nepoznajú nejakého kvalitného liečiteľa, ktorého autistictest.com by vám mohli odporučiť.

Davidsjohn34

Odporúčam vám kontaktovať miestne zdravotnícke zariadenia, kliniky alebo hľadať odporúčania od ľudí amandatheadventurergame.io vo vašom okolí, ktorí mali pozitívne skúsenosti s liečiteľmi. Želám vám veľa šťastia pri hľadaní vhodného liečiteľa.

Bruner1@azet

Dobrý deň prajem. Mal By som prosbu. Lebo môj ocko je tak isto chorý ma. Ties tu. Chorobu ale Vtom je. Problém. Že. Nie smie ísť na operáciu. Le bo ma. Ju na takom mieste. Co. Sa. Nedá. Operovať. Prosím poraďte

orol

-Naozajstní odborníci byvajú zväčša svojskí.
-čo mám z takého lekára,či liečiteľa, ktorý je síce milý, prívetivý, ochotný - ale neschopný pacienta vyliečiť, vydriduch, atď...
-to je dnes hodne v "móde"

Ľuboš 59

Pan Herceg je skutočne Pan, čo sa jedná ohľadne liečenia.Keď chcem od niekoho pomoc tak sa v prvom rade informujem o akeho liečiteľa sa jedná.Ak sa nezaoberam duchovnom a neverím v stvoriteľa,tak sa nebudem rozčuľovať že mi Pan Herceg položí telefon.On totiž do ľudi vidí, vie čo kto potrebuje tak že je zbytočné ho klamať.V prvom rade uprimnosť , pokora,a snaha sa zmeniť.Každá choroba ma svoju príčinu na duchovnej urovni,ktoru treba odstrániť a potom sa liečiť.Osobne poznám pripad,keď Pan Herceg ukazal ako sa dá viliečiť rakovina,a uspešne!Všetko je len viera v stvoriteľa/tým nemyslím cirkev/a jeho lásku k nám.Keď mi Pan Herceg povie toto robiš zle,tomu ubližuješ tak ak sa chcem viliečiť posluchnem,a nebudem sa čudovať odkiaľ to vie,a prečo mi tak káže urobiť.Mne osobne tiež pomohol,a nie raz.Zo začiatku som tomu moc neveril,ale roky ukazali že ma pravdu.Dnes je strašne veľa liečiteľov ktorý Vam za peniaze povedia čo chcete,dokonca že lepšie už ani nemožete žiť.Ale voľba je na Vás.

lacika661

Ja mam s Panom Hercegom len dobru skusenost, on musi byt prisny,pomaha to napredovat bytosti, zivotna zmena je velmi tazka vec a sami musime dat do toho vsetko ,aby sa nam to podarilo. Mal som dva velke zdravotne problemy, pri ktorych mi medicina ako na Sk tak i v Nemecku kde zijem nevedela pomoct, urobil som , co mi pan Herceg povedal a veci sa dali do poriadku , zdravotny problem nam oznamuje , ze nieco s nasim JA nie je v poriadku, vzdy zaciname myslienkou, telo reaguje na kazdu myslienku. Pan Herceg je Pan Liecitel, a je velmi pokorny a dobry .

milos123

Ahoj, no čo sa týka Štefana bol a aj je ten najochotnejší človek ktorého poznám. Máš problém a voláš mu - no s akým úmyslom? Chceš na sebe naozaj s pokorou makať alebo sa sťažovať a vo vnútri máš pocit, jáj spravím navonok všetko len urobte zázrak. Každý zdravotný problém je prejavom určitých postojov. Ak ich nechceš zmeniť ani príčina ochorenia nezmizne. V takom prípade nie je čo riešiť.

dianka.1

napisala som nova causa, ale on je z malej cause. mas pravdu, sprava sa velmi zvlastne a hlavne je k ludom velmi prisny, to napr. mne vobec nevyhovuje. myslim, ze clovek s takymi schopnostami by mal byt tolerantny a mal by ludi chapat a mat rad aj s ich nevyhnutnymi chybami. on kazdemu hovori, co musi a co nesmie, a to by podla mojho nazoru nemal. ale kazdy sme nejaky, aj on je len clovek. mne prave kvoli tomuto ako liecitel nepasoval. tu na fore v niektorej teme som nasla odkaz na marcela vaneka. uz som to meno pocula od kolegov a znamych, ktori boli aj na jeho prednaskach, ale ja osobne s nim ziadne skusenosti nemam ani ho nepoznam. pozrela som si tu stranku, ktoru niekto tu odporucal, skus si to mrknut aj ty, mozno ti to pomoze. jedna moja kolegyna si ho nevie vynachvalit, vraj odvtedy ako sa s nim zoznamila je iny clovek a vyborne sa zdravotne citi. mozem potvrdit, ze sa velmi zmenila a vobec sa uz nestazuje na zdravotne problemy ako predtym. ale ja osobne skusenost nemam. viem len, ze na slovensku je vela podvodnikov, ale kto je naozaj dobry, to je tazko povedat. vela ich asi nie je. ta stranka na marcela vaneka je www.milahelp.cz

macko

Pán Herceg si myslím, že fakt vie veľa,vidí čo sa stalo a stane,ale zle sa sa s ním komunikuje, keď mu niečo nepasuje doslova položí telefón, verím,že má toho už dosť,maš s ním nejakú bližšiu skúsenosť?