Som gembler

delfin54

lussy
ja som tiez mala problem. zacalo to ,ked som pracovala v herni a potom som to brala ako vyplnanie casu. priatel sa mi nevenoval, len mi robil nervy a bola som rada, ked som si sadla za stroj, lebo som vypla od vsetkych problemov. podarilo sa mi otehotneniet a zivot sa mi uplne otocil. este som si bola parkrat zahrat, ked som bola tehotna, lebo kamoska mi robila tiez v herni a nedalo mi to, ale ked sa mi narodilo dieta, tak si ani nespomeniem a stale si doteraz hovorim: boze aka si bola blba, co si na tom videla. co uz zivot nezmenim. kazdy sa uci na vlastnych chybach. najdi si nejakeho konicka, co by ta bavilo. zmen si kamosky ak chodievas s niekym. hlavne si najdi cinnost, ktora ti bude vyplnat cas alebo si najdi dve roboty. prajem ti vela sil a stastia, nech ta to prejde :-)

Nu

Ahoj no to je škoda.Mlada holka by sa nemala takto zahadzovat.Já to hrajem už 10 rokov a tych 10 rokov ma to len ničí,prišiel som o vela penazi a aj o velku lasku.Vratit tak čas tak sa toho ani nedotknem.Ruky preč od tých hnusú.

janka

Ahoj, viem asi ako Ti je. Mala som podobný problém, našťastie som si našla priateľa a zatiaš je to OK. Okrem toho Ti doporučujem pozrieť si stránku NEHRAJ.sk. Je určená na pomoc ľuďom závislým na hre, automatoch a podobne. Ja som si tam pre seba našla celkom zaujímavé a podnetné veci. Maj sa dobre a držím palce. Janka

lussy11

Rodina vie ze si obcas zahram ale nevedia ze hram pravidelne.Ono by bolo lepsie vratit sa domov,ale tu mam dlhorocneho"priatela"Ono je to celkovo komplikovane.Dakujem za nazory a rady.Este raz ak nahodou dakto vie psych.poradnu cez internet.prosim.

kkk3

no tak to mas tazke ale aspon si priznas ze mas problem tak nic myslim ze ked to nezvladnes sama a zalezi ti na tvojom zivote cim skor vyhladaj pomoc a co tvoja rodin avedia o tom nebolo by lepsie vratit sa domov a zacat to zodpovedne riesit alebo cakas ze to samo od seba zmizne?

lussy11

Ono je to dost tazke,cely moj momentalny zivot ja spojeny z automatmy.Uz sa prichytavam pri vyhovorkach sama pred sebou.Niekde vo mne je kusok starej Lucie(tak sa volam)ktory vie ze je to zle,ale zas vzdy si najdem dovod preco mam hrat.Ja sa v sebe nevyznam tak nechapem preco to chcem od ostatnych.Potrebujem pomoc to si uvedomujem....

kkk3

tazko ti radit aj ja som si zahrala ale podla mna ked clovek naozaj chce tak s tym prestane a to na moje pocudovanie dost lahko ja som bola da sa povedat zavisla na alkohole uz som isla dolu kopcom ked som si vypila tak som bola agresivna atd...potrebovala som to pravidelne a ani neviem jak a dostala som sa z toho a co bol ten moj zachranca moj priatel teda teraz uz byvaly a ja som prestala pit zo dna na den a je to uz 4 roky a nemam problem absolutne nepijem a tvrde ani nahodou len pri myslienke ze mam pit daco take odporne mi je zle co sa tyka vina piva tak v pohode aj ked malokedy chcem tym poivedat ze aj ked som sa odrazila skoro az od sameho dna mozem si vypit bez toho aby som sa bala ze do toho spaddnem a tie liecenia a tak no v prvom rade zalezi na tebe a ak to velmi chces zvladnes to aj sama tdea ked uz na tom nie si totalne zle

lubos555

jednoznacne si najdi zaluby, konicky.. napr. zacni sportovat..
musi ta nieco viac naplnat ako tuzba zahrat si..
ja sa dlho pokusam prestat fajcit..
a ked mam co robit, som vkuse vytazeny niecim tak na to nemyslim moc a nemam potrebu, len uz ked idem do baru, tam uz je to moc tazke, ale uz mi chyba len kusok aby som prestal uplne..
a jedno pravidlo je velmi pravdive, uz tam nesmies nikdy hodit, lebo to bude spat..
ja som uz aj dlhsiu dobu nefajcil, ale ved jednu si dam po dlhej dobe.. a ako som postupne prestaval tak som postupne zacinal fajcit...

lussy11

Nemam pruser,prachy som sice dnes uz prehrala,ale nemam deti ani nikoho o koho by som sa musela starat.Mam taky pocit nemohucnosti,pocit ze sa mi vsetko ruca.Mam pocit ze si to uvedomujem tu zavislost,ale nahlas by som to nedokazala vyslovit.Nehram pre radost,ani ma to nejak netesi.Uz ked si sadam pred automat zacne ma boliet brucho.Vzdy si poviem to bolo posledny krat ale potom....Dnes som vyhrala 400e a nakoniec aj tak prehrala.Uz nechcem hrat!!!