EX-priateľka

Príspevok v téme: EX-priateľka
jaja

Neviem ako začať.Dala som sa zbaliť jedným chlapíkom.Som strašne zaľúbená.Sme spolu 4 mesiace,rozmýšlame o spoločnom bývaní.Toto nie je to čo ma trápi.Trápi ma jeho EX.Chodievame veľká partia na chaty po celej SR.Asi po 2 mesiacoch sa priznal,že baba,ktorá mi bola od samého začiatku ako som prišla do partie najsympatickejšia je jeho EX.To ešte stále nie je nič.Dievča teraz .keď sme niekde stále vyzvedá raz odomňa raz od neho.Pritom je vyše roka šťasne vydatá a s manželom chodila okolo 3 rokov.Má neustále pripomienky.Stále nás sleduje.Čo urobím ak toto,alebo ako sa zatvárim.Hrôza.A vrcholom všetkého bolo ,keď som s jej manželom pozerala fotky,ktoré nafotila za týždeň dovolenky a na každej bola moja láska.To ma fakt dorazilo.Povedala som to priateľovi a on nato,že aj on si to všimol.A prezradil mi,že sa ho pýtala ako to snami je.A keď jej povedal,že ma chce už navždy sa divne zatvárila.Čo ju ktomu vedie?hádam nežiarli po toľkých rokoch?Jej manžel je perfektný.Prečo??????????????

melinduska

na co si nasiel nejaku s decko ked si nevie rady...viem to pochopit ze aj teba zaujima ako sa ma ex priatel, ale fakt to navedie k nicomu ked sa k nemu nechces uz vratit...

miksi

ahoj baby,velmi zaujimavo ste to tu popisali o tych EX.Ja som sa rozisla so svojim viac ako pred rokom a mame stale kontakt.Nevedie to k nicomu,lebo zväcsa sa uz len hadame.On si nasiel nejaku s deckom a vyvolava mi,chce sa so mnou stale o nej porozpravat.Uz som mu vravela,ze s nim rada pokecam,ale nie o nej.ze ma ona nezaujima.Dokonca mi vravel,ze ona na mna hrozna ziarli a tak...Ja ho nechcem,nikdy viac!lenze tiez by som stale chcela vediet,ako sa ma,ci je stastny...je to normalne?Uz som si vravela ze sa mu viac neozvem,ale volajako to nedokazem.
Co vy nato?

minnie

Ahoj jaja, prečítala som si Tvoj príbeh,aj reakcie,a musím povedať,že ma veľmi potešilo,ako Tvoj priateľ odrovnal svoju ex:-) Bolo to od neho veľmi šikovné:-)
Inak, aj ja mám poodobný problém, bývalá priateľka môjho priateľ,a s ktorým už tiež chceme ostať navždy spolu, a ona to vie, mu stále píše SMS typu "Ahoj mucík,ako sa mi máš?" alebo "prečo si sa mi neozval?" Priateľ mi dáva čítať všetky sms,a potom jej odpíše po konzultácii so mnou:-) Nemal by jej asi písať,ale trochu ju ľutuje,lebo ona má dosť ťažký život..ale ked minule videl,aká som bola z toho smutná,oovedal,že ked mu najbližšie napíše,odpíše jej,aby mu už nepísala, lebo si nemajú čo pvoedať..Ona ho pozvala aj na spoločnú dovolenku!!!! A ked jej opdísal,že o čo sa snaží,ved on má vážny vzťah so mnou, normálne sa urazila!!
Zatiaľ to beriem v pohode, tak dúfam,že aj ten môj to skončí rovnako ako Tvoj, jaja.-) Držím palce,aby sa eho ex už viac medzi vás nemiešala,a tiež držím palce,aby vám to stále tak krásne klapalo:-)

jaja

Ahojte.Ďakujem za príspevky.Ste zlaté.Ľudkovia boli sme na chate a tá ťupa zas vyzvedala a zazerala.S priateľom sme išli na precádzku,či nešla s nami aj s mužíčkom.Sadôi sme si na kofču a spustila výsluch.Des.Ja oči vyvrátené až do nebies.Priateľ bol úžasný.Keď začala spustil aj on.Aký je šťastný a ako sa teší na naše spoločné bývanie.Viac ani nemukla.Až večer,keď sme ostali samé začala,že kto navrhol spol.bývanie a či to nieje skoro atď. Tak som jej oznámila,že sme sa tak rozhodli spoločne,ale navrhol to priateľ a ,že skoro to určite nie je keď vieme,že sme stvorení jeden pre druhého.Celý víkend bola zarazená.Bolo mi jej trochu ľúto,ale zas keď uvážim aké veci mi robila ona predtým tak ani nie veľmi.Vrátilo sa jej to.možno potom čo sa dozvedela tak ju aj zamrzelo,že vyzvedala.

melinduska

a najblyzsie ked bude vyzvedat tak jej s usmevom porozpravaj ze si si nasla toho naj chlapa, ze ta neskutocne robi stastnou, mozes napriklad jej porozpravat ze ste boli na romantickej vecery a ako vam bolo fajn,(to by ste mali ist aby si neklamala keby sa aj jeho pytala a zariad to tak aby bola fakt romanticka)a na zaver jej podakuj ze si jej vdacna za to ze ho nechala lebo on je verny typ a ked je zadany tak sa na ine ani neobzrie.ale hlavne nie provokatyvne jej to vrav , len s milym uprimnym usmevom.a k tym fotkam,... najblyzsie dones svoj album kde budes len ty s priatelom,nech je tam romantika laska..., a k tym fotkam co ma ona povedz len tolko, jeeej to je moja laska vsakze mi ich das, ved ty ich uz nepotrebujes, daj si namiesto nich svojho draheho.a najlepsie by to bolo povedat tak aby ste tam boli vsetci styria, cize aj jej manzel a tvoj priatel.a to by som bola zvedava co by povedala, no spomienky nespomienky bola by v dost hlupej situacii. oNA UZ NIC NEMOZE KED JE VYDATA HLAVNE , TAKZE TY JU MILUCKO MOZES HOCI KEDY POSTAVIT DO KUTA, LEBO TERAZ SI TY TA JEHO PRAVA.

melinduska

cafte, tie ex su asi vsetke priblble, ja mam ten isty problem ale navyse je u nas raz do mesiaca ich spolocna dcera. to je v poho uz som si zvykla ale ona je jak jebnu..., pritom sa aj vydala a maju dcerku.viem moj manzel si to a ju az tak nevsima ma svoje starosti, ale ja to vidim aka je. svojho terajsieho muza si nasla len z trucu aby nahodou nebola sama lebo mojho muza uz vyuzivat nemohla... porozpravaj sa s nou a hlavne jej ukaz inteligentne kto si a s kym si a ze si velmi hrda na s voj vztah s priatelom.ona ho nechala a nanajvys je vydata zena, slobodne a dobrovolne sa vzdala teraz uz tvojho priatela.netrap sa nesiaha ti ani po clenky.ona uz neznamena nic TY SI TA CO SA MOZE ROBIT DOLEZITA, a takym dotycnym paniam to dat najavo. pa a drzimm palce